Erzsébet fiának nagy szerelme erotikus filmben szerepelt: óriási botrány lett ebből

András herceg és Koo Stark lelki társak voltak Károly király távoli unokatestvére szerint.

andrás-és-böbe-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Károly király harmad-unokatestvére, Christina Oxenberg mondta el negatív véleményét a brit királyi családról. Az asszonnyal a New York Post készített egy interjút, ebből dolgozott a Page Six is.

A beszélgetés alatt kifejtette, hogy az újonnan érkező nőkkel általában nem bánnak szépen a családban, jelenleg szerinte ennek Meghan hercegné issza a levét, de mielőtt Katalinból hercegné lett, őt is érték bántások, de megemlítette András herceg nagy szerelmét, Koo Starkot is, aki végül nem lehetett Erzsébet fiának felesége.

András herceg és Koo Stark kapcsolata

Koo Stark a '70-es években kezdte színészi karrierjét, nem véletlen, hogy ezt a pályát választotta, hiszen a szüleit is művészi vénával áldotta meg a sors. 1981-ben sodorta össze az élet András herceggel, egy közös barátjuk mutatta be őket egymásnak.

Koo Stark fiatalon és 2002-ben András herceggel.
Koo Stark fiatalon és 2002-ben András herceggel.
Fotó: Getty Images Hungary

Megismerkedésük után másnap már a Buckingham-palotában találta magát, ahol a herceggel ebédelt. Hamar egymásba szerettek, András édesanyjának is bemutatta párját, Erzsébet nagyon megkedvelte a lányt, így eleinte úgy tűnt, hogy egy napon akár össze is házasodhatnak.

18 hónap után ért véget a kapcsolatuk, ugyanis a brit sajtó kiszimatolta, hogy a színésznő erotikus filmben is szerepet vállalt, az 1976-os Emily című alkotásnak ő volt a főszereplője. A királynőnek ezt nem vette be a gyomra, így megtiltotta a fiának, hogy tovább randizzon vele.

- Mindketten nagyon szerették egymást. Lelki társak voltak, de András nem tudta feleségül venni a nagy szerelmét. Ha ezt megengedték volna neki, akkor biztosan másmilyen lenne az életük most - mondta a lapnak a család távoli rokona.

Egy jelenetkép a botrányos filmből.
Egy jelenetkép a botrányos filmből.
Fotó: Richard Blanshard / Getty Images Hungary

Szakításuk után négy évvel a herceg megnősült, Sarah Ferguson lett a felesége, aki két kislánnyal, Beatrice és Eugénia hercegnővel ajándékozta meg az előkelőséget. A yorki hercegnével végül tönkrement a házasságuk, 1996-ban mondták ki a válásukat.

András és Koo Stark a szakításuk ellenére is jóban maradtak, sőt, a herceg lett a nő lányának keresztapja.

Erzsébet királynő legszebb ruhái

Képes összeállításunkban csokorba szedtük Erzsébet királynő legszebb estélyi ruháit, amelyek mindegyikében csak úgy ragyogott.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük