András hercegen így állt bosszút Károly: elmérgesedett a viszony a testvérek között

András herceg biztosan nem örül ennek a feltételnek.

András herceg és Károly király konfliktusa
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

András herceg már hosszú ideje harcol azért, hogy a Royal Lodge birtokon található otthonában maradhasson. III. Károly király ki akarta költöztetni onnan a testvérét, akit Harry herceg és Meghan hercegné régi otthonában, a Frogmore Cottage-ban helyezett volna el.

Az újonnan szabott feltételeknek biztosan nem örül a herceg, ugyanis most kedvenc nyaralási helyszínén, a Balmoral birtokon töltött ideje forog kockán.

András herceg és Károly király konfliktusa

A skóciai Aberdeenshire-ben található Balmoral birtok augusztus 16-ig mindennap nyitva lesz a nagyközönség számára, ráadásul a szokásosnál két héttel tovább. Ez minden nyáron egybeesik azzal az időponttal, amikor András herceg a birtokon nyaral a családjával együtt.

andras-herceg-kepe
Fotó: Getty Images Hungary

Természetesen András herceg később meglátogathatja a kastélyt, azonban csak azzal a feltétellel, amennyiben III. Károly meghívja őt. A The Sun szúrta ki, hogy sokak szerint ez bosszanthatja a herceget, hiszen így a szeretett nyaralása és kedvenc birtoka is veszélybe kerül.

- Lehetséges azonban, hogy ez bosszantja York hercegét, aki kisfiú kora óta nagyra értékeli a Royal Deeside-ban töltött idejét - mondták közeli források a lapnak.

Olvasd el, miért balhézott össze Vilmos herceg az apjával!

Vilmos herceg valójában nem örült Károly és Kamilla esküvőjének.

Vilmos herceg Kamilla miatt balhézott össze az apjával: Katalinnak köszönhető, hogy ma már jó a kapcsolatuk

Vilmos herceg valójában nem örült Károly és Kamilla esküvőjének.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük