Vilmos herceg Kamilla miatt balhézott össze az apjával: Katalinnak köszönhető, hogy ma már jó a kapcsolatuk

Vilmos herceg valójában nem örült Károly és Kamilla esküvőjének.

Vilmos herceg Károly és Kamilla esküvőjéről
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Kamilla királyné életéről szóló könyvben Angela Levin, a királyi család szakértője azt is megemlítette, hogy Károly király választottjának kihívást jelentett a beilleszkedés.

Harry herceg és Vilmos herceg is könyörgött az apjuknak, inkább ne nősüljön újra, ám miután mégis sor került az esküvőre, kitört a balhé a fiúk és Károly között.

Vilmos herceg Károly és Kamilla esküvője után balhézott össze apjával

Harry herceg is leírta a Tartalék című memoárjában, hogy testvérével ellenezték az esküvőt, ám Károly hajthatatlan volt, és végül oltár elé vezette nagy szerelmét 2005 áprilisában.

GettyImages-52611286
Fotó: Anwar Hussein Collection / Getty Images Hungary

A ceremóniát és a mézeseteket követték a szürke hétköznapok, a király és a hercegek közt ekkor robbant ki egy vita, ami Levin szerint nem igazán volt tiszteletteljes.

A testvéreknek rettentően hiányzott Diana hercegnő, és nem igazán tudták elfogadni Kamillát mostohaanyjukként. Végül szerencsésen alakult a helyzet, ugyanis Katalin hercegné közbeavatkozásával sokat javult a trónörökös és Kamilla kapcsolata.

Wales hercegnéje béketeremtő típus, aki azt vallja, hogy erősíteni kell a családot a szétszakítás helyett. Kamilla is hasonló beállítottságú, ráadásul nem az a fajta nő, aki hosszú ideig nem tud túllépni a sérelmein.

GettyImages-1343600312
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

Az is jól jött az esetükben, hogy a hercegné imádja a művészetet, csakúgy mint a királyi pár, ezért apósával és anyósával gyakran eljár kiállításokra. Vilmos azért nem tart velük, mert ő nem egy művészlélek.

Katalin férjének is sokat segített abban, hogy feldolgozza édesanyja elveszítését, ráadásul egy nagyon stabil és szeretetteljes családból jön, ami mindig is szimpatikus volt Vilmosnak.

Katalin kamaszként

Nézd, milyen bájos lány volt a hercegné már tizenévesen is.

Katalin hercegné ritkán látott, kamaszkori fotókon – Hirtelen rá sem ismertünk

Így festett kamaszként a bájos hercegné.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük