A 63 éves Andie MacDowell büszkén vállalja ősz tincseit: mindenkit elvarázsolt Cannes-ban a 80-as évek sztárja

Andie MacDowell a 2022-es cannes-i filmfesztivált sem hagyta ki.

andie-macdowell-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A cannes-i filmfesztivál idején megszokott, hogy a várost ellepik a hírességek, nemcsak a filmes eseményen bemutatott mozik sztárjai, hanem más ismert emberek is feltűnnek a rendezvényen.

Andie MacDowell a tavalyi cannes-i filmfesztiválon a vörös szőnyegen ragyogott, idén azonban nem ő, hanem a lánya, Margaret Qualley volt a középpontban, ugyanis a fiatal színésznő legújabb filmjét, a Stars At Noont is levetítették az eseményen.

Andie MacDowell a 2022-es cannes-i filmfesztiválon

Bár a '80-as és '90-es évek egyik legnépszerűbb színésznője nem lépett a vörös szőnyegre, azonban a háttérben támogatta gyermekét. A fesztivál egyik fotósa az ötcsillagos Martinez Hotelben kapta lencsevégre MacDowellt, aki nagy örömmel pózolt a kamerába.

andie-macdowell
Fotó: Getty Images Hungary

2020-ban még a védjegyévé vált sötétbarna hajjal mutatkozott, ám 2021 óta ősz hajjal hódít, ami remekül áll neki. Legelőször az új külsejével a 2021-es cannes-i filmfesztiválra ment. A 63 éves sztár büszkén vállalja ősz tincseit, 2021-ben mesélte el a Drew Barrymore Show-ban, hogy a lányai biztatására változtatta meg külsejét, írta meg az InStyle.

- A lányaim folyton azt mondogatták nekem, hogy menőn nézek ki ősz tincsekkel, annak ötlete, hogy én is nézhetek ki vagányul, nagyon tetszett nekem - magyarázta.

- Szerintem menő, ha elfogadod annak tényét, hol tartasz az életedben, és ezt bátran felvállalod. Pontosan ezt csinálom. Szégyenérzet nélkül vállalom fel azt, ahol jelenleg vagyok, és ez jó érzéssel tölt el - ezt már az InStyle-nak adott interjúban mondta el.

Amanda Lear így lopta el a show-t Cannes-ban 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen fantasztikus formában van Amanda Lear.

Ezt is szeretjük