Sugárzóan szexi a várandós Gillian Anderson
Nőiesebb, mint valaha
Mindjárt negyven éves, de ez cseppet sem zavar be az újból vörös hajúvá vált színésznő babavárós hónapjaiba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gillian Anderson neve valószínűleg mindörökre összefonódott a híres sci-fi sorozat, az X-akták szkeptikus Scully ügynökével, aki a David Duchovny által alakított Mulderrel együtt próbálta kibogozni a földönkívüliekkel és összeesküvésekkel tarkított történet tíz szezonon át gubancolt szálait.

A sorozat idején kemény, néhány napja pedig hihetetlenül nőies

A széria tulajdonképpen egyfajta űrt töltött be a televíziózásban, hiszen 1993-ban a képernyő híján volt egy ilyesfajta misztikus történetfolyamnak - nem mint manapság, amikor szinte egymást érik a rejtélyes sorozatok a különféle csatornákon, talán éppen az X-aktáknak köszönhetően.

Így aztán várható volt, hogy hamarosan hatalmas rajongótábor bámulja és izgulja végig hétről hétre az epizódokat – és közben az sem jelentett problémát, hogy Anderson a valóságban teherbe esett, és világra hozta a ma már 13 éves kislányát, Pipert.

Az igazság odabent van

A kalandoknak 2002-ben szakadt vége, ám a lelkesedés még mindig akkora a nézők részéről, hogy idén elkészült az immáron második nagyfilm is, X-akták: Hinni akarok címmel, melyet a napokban mutattak be a magyarországi mozikban. A színésznő, aki a sorozatzárás után igyekezett elszakadni vörös énjétől,  állítása szerint nehezen talált vissza az ügynökszerepbe, ráadásul sötétbarna haját csak számos festési kísérlettel lehetett ismét visszavarázsolni Scully-s színére. Ráadásul azóta inkább kosztümös filmekben szerepelt, így a különféle kaszkadőrmutatványok is gondot okoztak számára.

- Kemény meló volt, azt hiszem, túl öreg vagyok én már ehhez. David élete legjobb formáját hozta, így aztán nem esett nehezére a futás meg a hegymászás. Én viszont teljesen elfáradtam a végére, hiába, eltunyultam, na – vallotta a sztár.

Most azonban már oka is van a lustálkodásra, ugyanis a híresség immáron harmadik gyermekét hordja a szíve alatt, és ez a tény sugárzóan széppé teszi, amint azt a mozifilm Los Angeles-i premierjén készült fotók is tanúsítják.

A pocaklakó mellett egyébként már van egy másfél éves kisfia is élettársától, Mark Griffith-től.

Ezt is szeretjük