Fotók! Amy Adams óriási pocakkal is hihetetlenül nőies
Hamarosan szül
Amy Adams várandós kismamaként is ellenállhatatlanul vonzó, egyszerűen kivirult a leendő anyaságtól.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amy Adamset március 27-én, szombaton örökítették meg a kaliforniai Brentwoodban, ahol a várandós színésznőnek a szülés előtt rendeztek egy utolsó partit közeli barátai. A 35 éves leendő sztármami elegáns kék ruhában, hatalmas mosollyal az arcán érkezett a jeles eseményre, ahová elkísérte vőlegénye, Darren Le Gallo is.

Amy Adams és kedvese 2001-ben találkoztak egy színészeti órán, majd egy évvel később közösen szerepeltek a Pennies című rövidfilmben, ahol nagyon megtetszettek egymásnak. Innentől pedig ment minden magától, mint a karikacsapás, hamarosan randizni, majd járni kezdtek.

Tavasszal érkezik a baba

A dolgok 2008 áprilisában fordultak komolyra, amikor hat év párkapcsolat után Le Gallo eljegyezte Amyt.

Tavaly decemberben pedig arról számoltak be a lapok, hogy Adams első gyermekét várja szerelmétől, és idén tavasszal ad majd életet neki.

A róla készült fotók tanúsága szerint Amy Adams majd kicsattant a boldogságtól, és azt sem lehetett nem észrevenni, hogy hatalmas pocakkal és kigömbölyödve talán még elbűvölőbb volt, mint valaha.

Két Oscar-jelölést is kapott már

Az amerikai színésznő nemzedéke egyik felkapott alakja, aki már számos filmben bizonyította tehetségét.

Nem véletlen, hogy két Oscar-jelölést mondhat magáénak - 2006-ban a Junebug, 2009-ben pedig a Kétely című alkotásban játszott mellékszerepéért nominálták.

Karrierje az ezredforduló környékén különféle sorozatok epizódszerepeivel kezdődött, majd olyan szuperprodukciókban tűnt fel, mint a Kapj el, ha tudsz!, a Taplógáz: Ricky Bobby legendája, a Bűbáj vagy a Julie & Julia - Két nő, egy recept.

Legutóbb a hazai mozikban a Szökőév című romantikus filmben láthattuk.
Ezt is szeretjük