Szívszorító fotón Amy Winehouse - Ijesztően festett az utolsó koncertjén

Így össze volt törve Amy Winehouse az utolsó fellépésén.

amy-winehouse-utolso-koncert-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amy Winehouse egyike azoknak a sztároknak, akik túl korán hagytak itt minket: 2011-ben hunyt el, mindössze 27 évesen, alkoholmérgezésben. A csodálatos hangú énekesnő depresszióval küzdött, az állapota pedig csak rosszabbodott, amikor a férje, Blake Fielder-Civil rászoktatta a drogokra.

Az utolsó koncertjén készült fotó

Amy többször is próbálkozott a rehabbal - főként a családja és a barátai unszolására -, azonban sohasem járt sikerrel. Mindig előbb távozott, és volt, hogy már az intézmény bejáratában vodkával indított. Teljesen tönkretette őt az addikciója, csontsoványra fogyott, és az arca is eltorzult kissé a drogoknak köszönhetően.

Az utolsó koncertje, amiről akkor még senki nem gondolta, hogy az lesz, Belgrádban volt. A fellépés botrányba fulladt, ugyanis a sztár többször sírva fakadt a színpadon, megsértődött, és nem volt hajlandó énekelni, és, ha mégis megpróbálta, elfelejtette a szövegét, olyan részeg volt.

Ez a kép ott készült róla, és csak úgy süt róla, hogy Amy milyen borzalmas állapotban volt a készültekor. Ijesztően festett, látszik rajta, hogy milyen szomorú volt, és mennyire rettegett. A rajongók is kiakadtak a szívszorító fotó láttán, ilyen kommentek születtek alatta:

"Jézusom, hogy rettegett ez a szegény lány! Hogy nem vette észre senki, hogy ennyire rosszul volt?", "Rossz ránézni erre a fotóra, esküszöm, beleborzongok. Szegény lány", "A szemén látszik, mennyire megtörte az élet. Sajnálom szegényt, csodálatos hangja volt" - írták a kép alá.

Összeállításunkban megnézheted más sztárok utolsó fotóit is - szomorú képek következnek.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük