18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Meztelenül pózol új könyve borítóján! A színésznő ezt is bevállalta

Fotó!

Amy Schumer ledobta ruháit első könyvének fedlapján.

Amy Schumer Instagram-oldalán jelentette be tegnap, hogy kiadja első könyvét, amit Stieg Larsson bestsellerére, A tetovált lány - eredeti címén a The Girl with the Dragon Tattoo - című könyvre hajazva a The Girl with the Lower Back Tattoo elnevezést kapta. Az iromány a színésznő szerint pont olyan, mint a borító: pimasz, provokatív, intim, szellemes és személyes.

Nézd meg a komika merész borítóját, és más sztárokat is, akik levetkőztek könyvük címlapján!

Énekesnők meztelen címlapfotói

Újabban egyre nagyobb divat az énekesnők között, hogy meztelen vagy félmeztelen címlapfotón mutatják meg bájaikat. Tegnap Rita Ora villantotta meg fedetlen kebleit a Lui magazin címlapján, de vetkőzött már le Beyoncé, Rihanna, Britney Spears vagy éppen Christina Aguilera is egy-egy magazin kedvéért. Nézd meg az énekesnők dögös címlapfotóit!

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük