Megrázó vallomás! A népszerű műsorvezető elvesztette kisbabáját
A Csillag Születik zsűritagja nyolc hónapos terhes volt, amikor elvesztette kisbabáját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha ma bárki megnézi a 2010-es brit Csillag Születik adásait, semmi különöset nem fedezne fel a zsűritagokon, talán csak annyit, hogy Amanda Holden többet sírt, mint általában szokott.

A szép műsorvezető csak most vallotta be, hogy akkor gyermeket várt, ám elvetélt, amikor a baba 16 hetes volt.

Elvesztette a babát

- Húsvétkor, amikor a kisfiam 16 hetes volt, elvetéltem. Majdnem belehaltam a fájdalomba. Inni kezdtem, és már nem ismertem határt. Kétségbe estem, hiszen tudtam, közel a 40-hez már alig maradt valami esélyem, hogy a lányom, Lexi ne legyen egyke. Minden vágyam volt még egy gyermek, és akkor történt ez a tragédia - emlékezett a tévés.

Még azon a nyáron ismét teherbe esett, ám ez a várandóssága sem volt zökkenőmentes. Alig egy hónappal a szülés előtt arra ébredt, hogy nem mozog a baba a pocakjában. Azonnal bement a kórházba, ahol az ultrahang borzalmas dolgot mutatott ki.

- Emlékszem, hogy már akkor balsejtelmem volt, amikor az egyik szülésznő barátnőm nem rám nézett az ultrahang közben, hanem zord arccal a képernyőt figyelte. Mozgatta ide-oda, majd kiment, mondván, behív egy orvost is. Bejöttek, megvizsgált és annyit mondott: "Nagyon sajnálom, Amanda, de a baba szíve már nem ver. Elment”. Egyszer csak valahonnan fülsiketítő sikolyt hallottam, azt hittem, a műtőből jön, de akkor meghallottam a lányom nevét. Rájöttem, hogy én sikoltozom. Mit mondjak Lexinek? Ennyi volt, amit ki tudtam nyögni - mesélte.

Majdnem belehalt

A műsorvezető elmondta, rettegett, hogy fel kell hívnia a férjét, hiszen tudta, őt fogja okolni a baba haláláért. Az orvosok ezek után azt tanácsolták neki, hogy másfél évet várjon az újabb próbálkozásig, ám rögeszméjévé vált, hogy minél hamarabb teherbe kell esnie.

A férjének is hazudott, és nem vette be a fogamzásgátló tablettákat sem. Így, amikor hamarosan ismét állapotos lett, hatalmas veszekedés lett, hiszen a férje féltette az egészségét. A terhesség szerencsésen zajlott, ám a szülés után komplikációk léptek fel, és majdnem elvérzett a műtőasztalon a tévés, a szíve is leállt.

- Hatalmas, letaglózó leckét kaptunk, de megtanultuk. Az élet valóban rövid. Akkor mindannyian megfogadtuk, hogy másképpen fogunk élni ezentúl, hogy a valóban fontos dolgokra figyelünk. Nem kell kiakadni minden apróságon, csak a szeretetre és a családra érdemes figyelni - mondta.

Ezt is szeretjük