Melltartó nélkül pózolt a botoxolt sztármami

Csak bugyit viselt

A bevállalós sztár egy jótékonysági akció kedvéért szabadult meg a melltartójától, a pasik nagy örömére.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szigetországbéli tehetségkutató, a Britain's Got Talent csinos zsűritagja, Amanda Holden legutóbb a szokásosnál is huncutabb fotózást vállalt be - persze ezúttal szigorúan jótékonysági céllal.


A 38 éves színésznő, aki többnyire sorozatokban, no és persze felöltözve szerepel - A vadon bűvöletében, Zűrös Alice -, csupán egy leopárdmintás bugyit hagyott magán, amikor a Heels that Heal kampány kedvéért pózolt a fotós lencséje előtt.

Szerencsére azért a képen nincs sok megbotránkoznivaló, hiszen a szőkeség cipőivel takarta el keblét, mindemellett pedig tényleg remekül fest, annak ellenére, hogy egy három és fél éves kislány anyukája.

Sztármami a porondon

Egyébként éppen a mellfedőként használt cipők azok, amik a főszerepet játsszák a felhívásban. Az elképzelések szerint ugyanis csinos topánkáit árverésre bocsájtják majd az eBay-en, a befolyt összeget pedig különféle női egészségmegőrző szervezetek részére ajánlják fel.

Természetesen nem Holden az egyetlen, akit felkértek. Rajta kívül ugyanis még húsz hírességet vettek rá hasonlóan szexis fotózásra: a nemes cél érdekében egyebek közt Kylie Minogue, Cheryl Cole, valamint a brit miniszterelnök, Gordon Brown neje, Sarah Brown is felajánlott egy-egy pár lábbelit a gyűjteményéből.

Az elkészült képek a News of the World magazin Fabulous különszámában jelennek majd meg, amely a Wellbeing of Women szervezettel együttműködve támogatja a kezdeményezést.

A bevallottan botoxrajongó sztár egyébként immáron nem csak hazájában, hanem a tengerentúlon is ismert. Nemrég meghívták a CBS csatorna reggeli műsorába, hogy beszéljen a Susan Boyle körül kialakult mizériáról - a remek hangú, csúnya asszonyt a Britain's Got Talentben fedezték fel -, és állítólag olyan jól sikerült a vendégszereplése, hogy máskor is szívesen látnák.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- A drámasuli óta arról álmodozom, hogy befussak az Egyesült Államokban. Mindig is odáig voltam tőle. Hollywood, az Oscar meg az egész felhajtás. És tessék, most itt van a lehetőség - áradozott.

Ezt is szeretjük