Durván szétbotoxoltatta magát a műsorvezetőnő

Vicsorog mosolygás helyett

A népszerű tévésztár hosszú ideig tagadta, hogy kés alá feküdt volna, ám végül ő is bevallotta az igazat.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Legyünk őszinték: az azért több mint gyanús, ha valaki harmincévesen ráncosabb nyolc évvel idősebb önmagánál. Magyarázhat bárki bármit, sem a szerelem, sem a siker, sem a kéthetes wellness-kúra nem tünteti el a szarkalábakat, ha már egyszer megjelentek.


Ezért is furcsa, ha egy, a médiában gyakran látható férfiú vagy hölgy váltig tagadja, hogy bárminemű szépészeti kezelésnek vetette volna alá magát. Merthogy ez esetben a rejtélyes ránctalanodás oka nem lehet más, mint a csoda. Az pedig még nemigen fordult elő.

Csoda helyett kémia

Amanda Holden, aki mostanság a brit televízió országos csatornáján vezet egy tehetségkutató műsort, egyike ezeknek a sztároknak.

A 38 éves szőkeség eleddig teljes mértékben elutasított minden arra vonatkozó célzást, hogy esetleg nem pusztán a génjeinek köszönheti egyre simább bőrét és telt ajkait.

Tavaly márciusban azonban már nagyon érett a vallomás. Egy akkoriban készült felvételen Ananda Holden egészen bizarrul fest furcsán fittyedt szájával. Úgy látszik, az egygyerekes színésznő-anyuka májusig érlelgette a gondolatot, amikor végre beismerte a nyilvánvalót.

Végül beismerte az igazat

- Igen, igaz, igénybe vettem a botoxkezelést. Amikor Dél-Afrikában forgattunk, állandóan hunyorognom kellett a napon, és emiatt szarkalábak alakultak ki a szemem körül. Így jött az ötlet. Egyébként nem is ismerek senkit a szakmában, aki nem csináltatott meg magán valamit – vallotta a sztár.


Azt is belátta, hogy ellentmondásos dolog a botox: tudvalevőleg úgy fejti ki hatását, hogy megbénítja az izmokat, egy színésznek viszont szüksége van arra, hogy képes legyen érzelmeket kifejezni az arcával.

Mindenesetre a hiúság győzedelmeskedni tűnik a színészeten. Amanda Holden ugyanis még hozzáfűzte az elmondottakhoz: mivel megint kezdenek előtűnni a ráncai, fontolóra veszi az újabb beavatkozást.

Ezt is szeretjük