Amanda Lear volt a 70-es évek diszkókirálynője: 83 évesen éveket letagadhatna a korából
Amanda Lear elképesztő formában van, a 83 éves sztár kinézetét sokan megirigyelhetnék.

amanda-lear-coverkep
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amanda Lear a '70-es évek diszkókirálynőjeként vált ismertté, olyan számok köthetőek a nevéhez, mint a Follow Me, az Enigma vagy a Queen Of Chinatown.

Egész életében festő szeretett volna lenni, Salvador Dalíval remek baráti kapcsolatot tartott fent, a világ mégis a dalai miatt ismeri. Napjainkban tévés személyiségként keresi a kenyerét Olaszországban, azonban nagy szerelme, a festészet is az élete része maradt. 

Amanda Lear változása

A 83 éves Amanda Lear még az Instagramon is aktív, ahol több mint 130 ezren követik. Fiatalos megjelenésén gyakran ámulnak a rajongói.

Olykor nyilvános eseményeken is szerepel: 2022 szeptemberében a milánói divathéten vett részt, amelyen kirobbanó formában volt. A 2022-es év elején végrehajtott szívműtétjének már nyoma sem volt itt, fiatalos megjelenése és eleganciája mindenkit ámulatba ejtett.

Egy szinte földig érő, zebracsíkos mintájú ruhában jelent meg, hosszú nyaklánccal és divatos napszemüveggel kiegészítve a csinos megjelenését.

2022 szeptemberében az olasz Corriere Della Serrának adott interjút, amelyben elárulta, hogy az igazi nagy szerelme mindig is a festészet volt. Az éneklés is nagyon közel áll a szívéhez, hiszen ennek köszönhetően ismerte meg a világ, azonban a festőművészet az, amitől igazán kiteljesedik.

- Festőként fogok meghalni, nem énekesnőként. Ez az én terápiám, ettől kerülök egyensúlyba. A festészetnek köszönhetően nincs szükségem pszichiáterre, pedig az összes ismerősöm jár terápiára.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen remek formában van Amanda Lear.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük