Amal Clooney talpig aranyban tündökölt - Álomszép estélyit viselt az esti partin

George Clooney le sem tudta venni a szemét gyönyörű feleségéről.

amal-clooney-arany-estelyi-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amal Clooney igazi stíluskirálynő, aki ugyan nem a divatszakmában helyezkedett el, de öltözködésben lepipálja még a legnagyobb hollywoodi sztárokat is.

Aranyszínű estélyiben ragyogott

Tegnap este is büszkévé tette a férjét, amikor az Omega által rendezett partin az Apollo-11 Holdra szállásának ötvenedik évfordulóját ünnepelték Orlandóban. Amal egy álomszép, aszimmetrikus, aranyszínű estélyi ruhát viselt, ami stílusában a húszas éveket idézte. A jogásznő úgy festett, akár a mesebeli Jázmin hercegnő - egzotikus vonásait remekül hangsúlyozta ez a feltűnő darab.

A kiegészítők terén sem finomkodott: aranyszínű magassarkút és aranyszínben pompázó táskát viselt a ruhához. Ezzel szemben a kontrasztos, lila fülbevalója nagyon feldobta a szettet, amit valószínűleg a rúzsával párosított.

George Clooney nem is győzött büszkélkedni gyönyörű feleségével - le sem tudta venni róla a szemét egész este. Összeállításunkban megnézheted a fotóikat!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük