Édes gyereksztárként kezdte Alyssa Milano, a Bűbájos boszorkákból
Alyssa Milano, a Bűbájos boszorkák sztárja alig volt nyolc, amikor a világot jelentő deszkákra lépett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 37 éves Alyssa Milano gyereksztárként kezdte karrierjét: 1985-ben Arnold Schwarzenegger kislányát játszotta a Kommandóban, mára pedig igazi bombázóvá érett.

Arnold Schwarzeneggerel 11 évesen, illetve szexi ruhában a vörös szőnyegen

Hollywood fiatal sztárjait gyakran megrészegíti a hirtelen és esetenként túl korán jött siker, nem ritka, hogy a népszerűség a féktelen bulik és a drogok hálójába űzi őket.

Szerencsére azonban akadnak kivételek, akik felnőttként is sikeresek a szakmában, és magánéletük sincs tele kudarcokkal - Alyssa ebbe a kategóriába tartozik.

Fiatalon állt színpadra

Pedig a barna színésznő pályafutása is egészen kiskorában indult - mindössze nyolcéves volt, amikor nemzetközi turnéra indult az Annie című darabbal. Majd a tévés reklámszerepek követték egymást, 11 éves korában pedig megkapta élete első főszerepét a Ki a főnök? című tévéshow-ban.

A legnagyobb sikert aztán a már említett 1985-ös akciófilm hozta meg számára, ahol Jenny Matrixot, az exkommandós John Matrix ezredes lányát keltette életre.

Falta a pasikat

Filmes karrierje a nyolcvanas években egyre feljebb ívelt, a kilencvenes években pedig a nálunk is sikerrel játszott Melrose Place-ben és a Bűbájos boszorkákban is láthattuk. Az időközben szexi nővé cseperedő sztárra az évek során nemcsak a rendezők, hanem a férfiak is felfigyeltek.

1993-ban eljegyezte Scott Wolf, aztán hat évvel később mégis Cinjun Tate dalszövegíróhoz ment hozzá, de még abban az évben el is váltak. A furcsa nevű exférjet aztán számos hosszabb-rövidebb kapcsolat követte, a színésznő Brad Penny, Carl Pavano, Barry Zito és Russell Martin profi sportolók oldalán is feltűnt, de például 2002-ben Justin Timberlake-kel is randizott.

Ám úgy tűnik, az utóbbi években lenyugodott a férfifaló sztár. 2008 decemberében eljegyezte David Bugliari hollywoodi ügynök, majd 2009 augusztusában oltár elé is vezette szüleinek New Jersey-i házában.
Ezt is szeretjük