Az 50 éves Alyssa Milano filterek és smink nélkül: így fest most a Bűbájos boszorkák sztárja
Alyssa Milano megmutatta, milyen az arca festék és filterek nélkül, amelyért a rajongók odáig voltak.

alyssa-milano-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alyssa Milano a Bűbájos boszorkák című sorozatból lehet ismerős mindannyiunk számára.

Az összesen nyolc évadig tartó szériában, amit eredetileg 1998 és 2006 között sugároztak, Phoebe Halliwell karakterét alakította. A ma már ötvenéves színésznő az Instagramján mutatta meg a követőinek, hogy smink és filter nélkül is bámulatosan fest.

Alyssa Milano smink nélkül 

Az ágyán fekve szelfizett, miközben halvány mosollyal a kamerába nézett. A színésznő büszkén vállalta fel festék nélküli arcát, ezzel is sok rajongóját inspirálva.

„Ez az 50 éves énem. Filterek nélkül. Smink nélkül. Ezt a napot ugyanúgy töltöm, mint minden egyes napomat. Mozogni fogok, rengeteg szeretetet adni, miközben végzem a dolgomat, és megszámolom azt a rengeteg áldást, amelyet kapok. Örülök, hogy itt lehetek. Pont itt. Éppen most. Az én időmben. A te idődben. Annyi minden van még, amire várok és vágyok. És tudod mit? Még az is rendben van szerintem, hogy néha visszatekintek arra, hogy hol voltam, honnan jöttem, meddig jutottam, kik jöttek az életembe, és kik maradtak. Köszönöm mindenkinek a támogatását és a születésnapi jókívánságokat is! Csak így tovább!” - írta a képhez.

A rajongók dicsérő szavakkal árasztották el ezt a tartalmat, és nem győzték megjegyezni, hogy ötvenévesen is gyönyörűen fest a sztár.

„Szeretnék így kinézni 50 évesen! Gyönyörű vagy, mint mindig. A kedvenc boszorkám.”

„Milyen jól nézel ki smink nélkül! Fantasztikus vagy a születésnapodon is. Még egyszer ennyi évet kívánok neked!” - írta egy kommentelő. 

Gisele Bündchen smink nélkül

Gisele Bündchen azok közé a világhírű modellek közé tartozik, akiktől mindig mindenkinek leesik az álla. Kifinomult stílusának és különleges szépségének köszönhetően hamar felfigyeltek rá a modellvilágban. A szőkeség májusban az Instagram-oldalán osztott meg egy közös képet édesapjával együtt, amelyen láthatóan nem visel sminket. A kommentelők is odáig voltak ezért a tartalomért, elárasztották a modell fotóját dicsérő szavakkal.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük