Ő játszotta a Huncutka göndör hajú kislányát - Alisan Porterből szexi nő lett
Alisan Porter rengeteget változott az elmúlt 27 évben.

alisan-porter-huncutka-2017-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Huncutka című film 1991-ben debütált, igazi családi mozi volt, nem is csoda, hogy a mai napig rendszeresen játsszák a tévécsatornák. A film középpontjában a bájos, göndör hajú kislány állt, akit Alisan Porter formált meg. Az alkotás megjelenésekor még csak tízéves volt, azóta viszont gyönyörű nő lett belőle.

Alisan Porterből gyönyörű nő lett

A Huncutkában mindenki odáig volt a gyereksztárért, bár már előtte is játszott sorozatokban és filmekben, például az 1989-es, Steve Martin főszereplésével megjelent Vásott szülőkben is feltűnt. Miután megjelent a film, 1999-ig nem játszott semmiben, utoljára 2008-ban, Az üresfejű című moziban lehetett látni, de ennek megvolt az oka, ugyanis a New York-i Broadway és a színház lenyűgöző világa sokkal jobban érdekelte a filmezésnél. Musicalszerepeknek köszönhetően pedig az éneklés is egyre inkább a vágyálma lett, 2016-ban még az amerikai The Voice-t is megnyerte, Christina Aguilera volt a mentora.

alisan-porter-2018

Az egykori gyereksztár, miután megnyerte a tehetségkutatót, többször is nyilatkozta, hogy Huncutka most már nyugdíjba vonulhat, persze ettől függetlenül örül annak, hogy filmezéssel kezdődött a karrierje, mégis, most már arra vágyik, hogy az énekesnőt, ne pedig Huncutkát lássák benne. Összesen két nagylemeze jelent meg, az utolsó 2014-ben Who We Are címmel, de folyamatosan készíti az új dalokat, 2017-ben már egy több dalból álló EP-je is a lemezboltok polcaira került I Come in Pieces címmel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Should I release a song.......🎶🎵🎶

Alisan Porter (@iam_alisanporter) által megosztott bejegyzés,

A 37 éves sztár gyönyörű nő, ráadásul két csodás gyermek büszke édesanyja: fia, Mason 2012-ben, lánya, Aria 2014-ben jött a világra. Volt egy férje is, Brian, akivel 2008-ban házasodtak össze, azonban 2017-ben elváltak útjaik.

Ezt is szeretjük