Ő volt a 2009-es Euroviziós Dalfesztivál győztese: Alexander Rybak 34 évesen is jóképű

A kölyökképű hegedűvirtuóz harminc felett is roppant sármos.

alexander-rybak
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alexander Rybak történelmet írt az Eurovíziós Dalfesztiválon. 387 pontot szerzett, amivel nemcsak ő állhatott a 2009-es év dobogójára, de egyúttal bezsebelhette a legeredményesebb énekes címét is a verseny történetében.

Bár pirotechnikával és táncosokkal is megfűszerezte a fellépését az Oroszországban megrendezett fordulón, mégsem a látványvilág vitte a prímet. Akár egyedül is kiállhatott volna hegedűjével, biztos úgy is felszántja a színpadot Fairytale című szerzeményével. Kisfiús sármjával és tökéletes énekhangjával lehengerelte a nézőket.

Alexander Rybak így fest most

Legfrissebb képeit elnézve olyan, mintha rajta nem fogna az idő, még most is az a könyökképű álmodozó, mint ahogy annak idején megismertük. Sosem mondanánk meg róla, de májusban betöltötte a 34. életévét.

Az előadó életében 11 évvel később is a zenéé a főszerep, Instagram-oldalán szinte egy képet sem látni, ahol ne lenne a keze ügyében hőn szeretett hangszere. Az elmúlt esztendőkben nagyon termékeny volt a zeneiparban, három stúdióalbumot hozott össze, valamint a színházat is meghódította. A Trolle and the Magic Fiddle című norvég musicalben játszott főszerepet.

Nem csak az ének terén kamatoztatja csengő-bongó tenorját, szinkronizál is. Ő kölcsönzi a hangját a világszerte népszerű animációs mese, Az így neveld a sárkányodat főhősének a film norvég verziójában. Utoljára a Netflix komédiájában az Eurovíziós Dalfesztivál: A Fire Saga történetében tűnt fel egy rövid cameoszerepben Rachel McAdams és Will Ferrell mellett.

alexander rybak
Fotó: Oleg Nikishin / Getty Images Hungary

Rajongói a szerelmi életét is nyomon követik, bár ebből csak morzsákat szór nekik, arról is csak utóbb értesültek, hogy véget vetett évek óta tartó kapcsolatának Julie Gaarud Holmmal. A szívtipró sztár híresen közvetlen. Minden egyes neki íródott levélre egyesével válaszol, így az sem kizárt, hogy következő nagy szerelmét valamelyik rajongója személyében találja meg.

Így néz ki most Conchita Wurst

Conchita Wurst 2014-ben nyerte meg az Eurovíziós Dalfesztivált, az előadóművész extravagáns külseje sokak számára emlékezetes maradt, azonban lehet, ma már fel sem ismernék őt. Külseje teljesen megváltozott, a csillogó estélyiket is lecserélte.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük