Bájos lány az ABBA szőke énekesnőjének 19 éves unokája - Tilda a lovaglás szerelmese
Agnetha Fältskog és Björn Ulvaeus legidősebb unokája már kész hölgy.

agnetha faltskog cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A ’70-es évek egyik legsikeresebb euródiszkó-együttese, a svéd ABBA 1974-ben robbant be a köztudatba, miután Waterloo című számukkal megnyerték az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjét.


A popegyüttes a fülbemászó dallamokkal, a csillogó, színes kosztümökkel az egész világot meghódította, a négy főből álló zenekar sztárjait pedig nemcsak a munka, de a szerelem is összekötötte: míg Benny Anderson Anni-Frid Lyngstaddal volt együtt évekig, majd 1978-ban kötöttek házasságot, addig Björn Ulvaeus Agnetha Fältskogba volt szerelmes. A szőke hajú énekesnő és párja egy tévéműsorban találkoztak először, 1971-ben házasodtak össze, és egy évvel később már meg is alakult az ABBA zenekar. Lányuk, Linda 1973-ban, fiuk, Peter Christian 1977-ben jött a világra.

Ilyen gyönyörű 19 éves unokájuk, Tilda

Miközben az együttes meghódította a világot, Agnetha és Björn házassága fokozatosan megromlott, és hét együtt töltött év után végül 1978-ban benyújtották a válókeresetet. Akkoriban mindenhol azt nyilatkozták, hogy ez egy vidám válás volt, és szakításuk az ABBA karrierjét nem érinti. Bár azóta mindketten új párra leltek, és új családot alapítottak, közös gyermekeik és unokáik a mai napig a legfontosabbak számukra.

Tilda, a legidősebb unoka.
Tilda, a legidősebb unoka.
Fotó: Instagram/Tilda Ekengren

Az egykori álompár a lányuk révén három unokával büszkélkedhet, Tilda 19, Esther 13, Signe pedig tízéves. A legidősebb leányzó, Tilda Eliza Frida Ekengren Ulvaeus kiköpött mása ismert nagymamamájának: nemcsak hosszú, szőke haját, de bájos kisugárzását is tőle örökölte.

Tilda Instagram-oldalán elsősorban csak lovaglással kapcsolatos posztok láthatóak, imádja a lovakat, nemcsak ő, hanem a testvérei, illetve édesanyja is. Versenyeken is részt vesz, és ahogy azt az alábbi fotó is igazolja, még díjakat is be szokott zsebelni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Dessa två👐🏼

TILDA•EKENGREN🇸🇪 (@tilda_ekengren) által megosztott bejegyzés,

 Jean-Paul Belmondo lánya gyönyörű

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire szép tinédzserré vált Jean-Paul Belmondo legkisebb gyermeke, Stella.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük