Bájos lány az ABBA szőke énekesnőjének 19 éves unokája - Tilda a lovaglás szerelmese

Agnetha Fältskog és Björn Ulvaeus legidősebb unokája már kész hölgy.

Agnetha Faltskog unokája, Tilda
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A ’70-es évek egyik legsikeresebb euródiszkó-együttese, a svéd ABBA 1974-ben robbant be a köztudatba, miután Waterloo című számukkal megnyerték az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjét.


A popegyüttes a fülbemászó dallamokkal, a csillogó, színes kosztümökkel az egész világot meghódította, a négy főből álló zenekar sztárjait pedig nemcsak a munka, de a szerelem is összekötötte: míg Benny Anderson Anni-Frid Lyngstaddal volt együtt évekig, majd 1978-ban kötöttek házasságot, addig Björn Ulvaeus Agnetha Fältskogba volt szerelmes. A szőke hajú énekesnő és párja egy tévéműsorban találkoztak először, 1971-ben házasodtak össze, és egy évvel később már meg is alakult az ABBA zenekar. Lányuk, Linda 1973-ban, fiuk, Peter Christian 1977-ben jött a világra.

Ilyen gyönyörű 19 éves unokájuk, Tilda

Miközben az együttes meghódította a világot, Agnetha és Björn házassága fokozatosan megromlott, és hét együtt töltött év után végül 1978-ban benyújtották a válókeresetet. Akkoriban mindenhol azt nyilatkozták, hogy ez egy vidám válás volt, és szakításuk az ABBA karrierjét nem érinti. Bár azóta mindketten új párra leltek, és új családot alapítottak, közös gyermekeik és unokáik a mai napig a legfontosabbak számukra.

Tilda, a legidősebb unoka.
Tilda, a legidősebb unoka.
Fotó: Instagram/Tilda Ekengren

Az egykori álompár a lányuk révén három unokával büszkélkedhet, Tilda 19, Esther 13, Signe pedig tízéves. A legidősebb leányzó, Tilda Eliza Frida Ekengren Ulvaeus kiköpött mása ismert nagymamamájának: nemcsak hosszú, szőke haját, de bájos kisugárzását is tőle örökölte.

Tilda Instagram-oldalán elsősorban csak lovaglással kapcsolatos posztok láthatóak, imádja a lovakat, nemcsak ő, hanem a testvérei, illetve édesanyja is. Versenyeken is részt vesz, és ahogy azt az alábbi fotó is igazolja, még díjakat is be szokott zsebelni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Dessa två👐🏼

TILDA•EKENGREN🇸🇪 (@tilda_ekengren) által megosztott bejegyzés,

 Jean-Paul Belmondo lánya gyönyörű

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire szép tinédzserré vált Jean-Paul Belmondo legkisebb gyermeke, Stella.

Jean-Paul Belmondo legkisebb lánya gyönyörű tinédzser - A 16 éves Stella mindenkit megigéz

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük