Kiderült, Alec Baldwin hogyan lőtte le kollégáit a forgatáson: a színész is megszólalt

Itt vannak az újabb részletek Alec Baldwin tragikus ügyéről.

GettyImages-655851880
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szörnyű tragédia rázta meg a világot péntek reggel, Alec Baldwin a Rust című film forgatásán egy kellékpisztollyal véletlenül meglőtte két kollégáját Új-Mexikóban.

Halyna Hutchins operatőrt és  Joel Souza rendezőt lőtte le. Sajnos a 42 éves nő életét nem tudták megmenteni, a 48 éves férfit pedig azóta már kiengedték a kórházból. A tragikus baleset körülményeiről új részletek derültek ki.

Alec Baldwin gyilkossági ügye

A megyei seriff pénteken kiadott jelentéséből kiderült, hogy Hannah Gutierrez fegyvermester három kellékfegyvert rakott ki egy kocsira a forgatási helyszínen kívül, Dave Halls, a rendező első számú asszisztense pedig kivette a pisztolyt a kocsiból, és bevitte Baldwinhoz, mivel a férfi nem tudta, hogy éles töltényekkel van az megtöltve. Mielőtt a kezébe nyomta volna a fegyvert, azt állította, hogy biztonságosan lehet használni.

GettyImages-1345530815
Fotó: Mark Sagliocco / Getty Images Hungary

Másodpercekkel később, amikor egy jelenetet forgattak egy Old West stílusú templomban, Baldwin láthatóan a kamera felé célzott, és meghúzta a ravaszt, így véletlenül megölte Hutchinst a filmezés közben, és megsebesítette Joel Souzát, aki mögötte állt.

A végzetes lövést leadó fegyver egy vintage stílusú Colt revolver volt, tudta meg a The Daily Mail. Eddig sem a fegyvermester, sem a rendezői asszisztens ellen nem emeltek vádat, gyanúsítottként sem nevezték meg őket az ügyben, a rendőrségi nyomozás egyelőre folyamatban van.

A jelentésben az is szerepel, hogy egyetlen golyó találta el Hutchinst, a mellkasát érte a lövedék, majd a mögötte álló Joel Souzát a rendező vállán találta el. Ez arra utal, hogy a golyó végighaladt Hutchins testén.

Alec Baldwin a Twitteren és az Instagramon törte meg a csöndet.

- Nincsenek szavak, amelyek kifejeznék megdöbbenésemet és szomorúságomat a tragikus baleset miatt, amely Halyna Hutchinst, feleséget, édesanyát és mélyen csodált kollégánk életét oltotta ki. Teljes mértékben együttműködöm a rendőrségi nyomozással annak érdekében, hogy felderítsék, hogyan történt ez a tragédia, és kapcsolatban vagyok a férjével, támogatásomat ajánlottam fel neki és családjának. Megszakad a szívem a férjéért, a fiukért és mindazokért, akik ismerték és szerették Halynát - fogalmazta.

Sztárok, akik 2020-ban örökre elmentek

Képes összeállításunkkal azokra a hírességekre emlékezünk, akik 2020-ban hunytak el.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük