Fotó: 50 éve ugyanazt a nőt szereti a színész! Most kiderült, titokban össze is házasodtak
Alan Rickman egy interjúban árulta el a nagy hírt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Éppen nemrégiben írtunk arról, hogy Alan Rickman már 50 éve ugyanazt a nőt szereti, és papír nélkül is boldogok, most pedig kiderült, nemrégiben mégiscsak összeházasodott kedvesével, Rima Hortonnal.

A 69 éves színésszel szerdán este a német Bild magazin készített interjút, amikor is az újságíró rákérdezett, mi a titka annak, hogy házasság nélkül is ennyi ideig kitartottak egymás mellett - és nem azt a választ kapta, amire számított.

- Valójában házasok vagyunk! Éppen nemrég tartottuk az esküvőt New Yorkban. Nagyszerű volt, mert senki sem vett részt rajta, kivéve kettőnket. Aztán miután végeztünk, sétáltunk egyet, keresztül a Brooklyn hídon, és elmentünk ebédelni - vallotta be a sztár, az újságíró meglepetésére.

Több filmet is forgatott

Azt is elárulta, párja nem akart feltűnő gyűrűt, ezért vett neki egyet 200 dollárért - amit újdonsült felesége elfogadott ugyan, de nevetve hozzátette, hogy valószínűleg ezt sem fogja sohasem viselni.

Alan Rickman nemrég fejezte be az Eye in the Sky háborús dráma forgatását, és már a külföldi mozikban van a Little Chaos című kosztümös romantikus drámája, a Versailles-ban játszódó történetben XIV. Lajost alakítja.

Sztárok titkos esküvője

Nézd meg, kik azok a hírességek, akik szintén a nyilvánosság kizárásával mondták ki az igent! Kattints a nagy képre a galériáért!

Ezt is szeretjük