A 83 éves Al Pacino emiatt ragaszkodott a DNS-teszthez: nem hitte el, hogy ő ejtette teherbe 54 évvel fiatalabb párját

Al Pacinót sokkolta a hír, nem akarta elhinni, hogy párja gyermeket vár tőle.

al-pacino-coverkep

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahogyan már írtunk róla korábbi cikkünkben, a 83 éves Al Pacino ismét apai örömök elé néz . 54 évvel fiatalabb szerelme, Noor Alfallah már a nyolcadik hónapban van, a kicsi akár heteken belül megszülethet.

A színész már jártas a gyermeknevelésben, hiszen három gyermek büszke édesapja. A legidősebb, Julie 1989 októberében született, édesanyja Jan Tarrant, a színész exe. A ’90-es években egy párt alkotott Beverly D’Angelo színésznővel, akitől lombikprogram segítségével megszülettek az ikreik 2001 januárjában: lányuk az Olivia, a fiuk az Anton nevet kapta. 

Al Pacino DNS-tesztet csináltatott

Al Pacinót nagyon meglepte a hír, amikor kiderült, hogy szerelme gyermeket hord a szíve alatt. A TMZ-nek közeli források erősítették meg, hogy a színész sokáig biztos volt benne, hogy nem tudja teherbe ejteni sem barátnőjét, sem mást. Eleinte nem is hitte el, hogy a baba az övé, és DNS-tesztet is kért a bizonyításhoz. 

al-pacino-kepe
Fotó: Getty Images Hungary/Dominik Bindl

A források szerint Al Pacinónak olyan egészségügyi problémái voltak, amelyek jelen esetben megakadályozták volna, hogy teherbe tudjon ejteni egy nőt. 

Kiderült az is, hogy két hónappal ezelőttig még fogalma sem volt arról, hogy a 29 éves Noor Alfallah terhes, és amikor megtudta, teljesen megdöbbent. A DNS-teszt végül igazolta, hogy ő a kicsi édesapja, így a színész kénytelen volt elfogadni a tényt.

Nézd meg Al Pacino lányát, Oliviát is!

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest a színész lánya, Olivia.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük