Válik férjétől a világhírű énekesnő – 6 éves fiuk se tartotta össze őket
Adele és férje, Simon Konecki elválnak.

adele-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Adele, a világ egyik legnépszerűbb és legtehetségesebb énekesnője 2011-ben kezdett randizni Simon Koneckivel. Egy év múlva bejelentették, hogy első gyermeküket várják, fiuk, Angelo 2012 októberében jött a világra. A sztárpár jól megvolt együtt évekig, titokban össze is házasodtak, ám végül tönkrement a kapcsolatuk - írja a The Guardian.

Adele már hivatalosan is bejelentette, hogy válik

A májusban 31. születésnapját ünneplő énekesnő mindig körültekintően óvta a magánéletét, nem is csoda, hogy anno férjével titokban házasodtak össze, miután pedig mind a kettőjük ujján kiszúrták a lesifotósok a jegygyűrűket, kezdték el róluk rebesgetni, hogy összekötötték az életüket. Adele végül 2017-ben, a Grammy díjátadón tartott köszönőbeszédében férjének szólította kedvesét, ekkor derült ki mindenki számára, hogy tényleg összeházasodtak, majd ez év márciusában egy ausztrál koncertjén is bejelentette, hogy most már házas ember.

Adele és férje, Simon Konecki nyolc év együttlét után döntöttek a válás mellett.
Adele és férje, Simon Konecki nyolc év együttlét után döntöttek a válás mellett.
Fotó: Lester Cohen / Getty Images Hungary

A sztár két sajtós képviselője, Benny Tarantini és Carl Fysh jelentették be a válást.

- Adele és a partnere elváltak. Elkötelezték magukat, hogy a fiukat szeretettel nevelik együtt továbbra is. Mint mindig, most is arra kérnek mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket. A jövőben ezzel a témával kapcsolatban nem fognak nyilatkozni - áll a hivatalos közleményben.

A Mirrornak a sztárpár egy közeli ismerőse azt nyilatkozta, hogy megpróbáltak mindent megtenni, hogy egyben tartsák a házasságukat, végül kudarcot vallottak. Az is gondot okozott köztük, hogy Adele roppant elfoglalt volt, éjszakákba nyúlóan stúdiózott, emellett nagyon erős baráti kört épített ki Los Angelesben és New Yorkban, ami miatt sokat eljárt otthonról. Emellett Simon Konecki is sok energiát fektetett a projektjeibe, emiatt pedig nagyon eltávolodtak egymástól.

Itt élt régen Adele és családja

Képes összeállításunkban megnézheted, hol lakott egykoron Adele a családjával.

Ezt is szeretjük