Alig ismerni fel Adele-t smink nélkül - Ilyen, ha nem takarja festék az arcát
Hatalmas a különbség.

adele-smink-nelkul-lesifoto-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Adele-t általában a megszokott, jellegzetes sminkjével láthatjuk a vörös szőnyeges eseményeken: szinte védjegyévé váltak a tussal tökéletesre húzott, cicás szemek és a vérvörös ajkak.

Így néz ki smink nélkül

Az énekesnő a hétköznapokon szívesen mutatkozik smink nélkül - a legtöbb hollywoodi sztárral ellentétben ő egyáltalán nem törekszik arra, hogy a nap minden percében tökéletes legyen a külseje, a sminkeléssel töltött időben inkább a kisfiával játszik.

- Nagyon szeretek smink nélkül közlekedni az utcán, ugyanis általában nem ismernek fel az emberek. Nem kell félnem attól, hogy úton-útfélen leszólítanak, mert fogalmuk sincs róla, ki lehet ez a kócos, táskás szemű némber - mesélte viccesen.

adele-smink-nelkul-lesifoto-nagy

Valóban nagy a különbség a smink nélküli és a hollywoodi maszkmesterek által kisminkelt arcán, azonban ez egyáltalán nem baj - Adele szerint fontos, hogy a fiatal lányok ne csak a tökéletesnek hitt, idealizált képet lássák, hanem azt is, milyen, amikor kedvencük éppen pattanásos, zilált, és - ahogy ő fogalmazott - mustárfoltos pólóban és mackónadrágban flangál.

Ezt is szeretjük