Adam Sandler felesége igazi bombázó - Már 15 éve élnek boldog házasságban
Adam Sandler és gyönyörű felesége, Jackie 2003-ban keltek egybe.

adam-sandler-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Adam Sandler számtalan vígjátékot leforgatott már, és filmes partnerei szebbnél szebb színésznők voltak, mint például Jennifer Aniston, Drew Barrymore, Salma Hayek, Jessica Biel vagy éppen Kate Beckinsale. Azonban ő azon színészek kevese, akiket szinte sosem tudtak a lapok egy kollégával sem összeboronálni - már hosszú évekkel ezelőtt eltalálta szívét Ámor nyila, élete szerelmét, Jackie-t néhány év járás után vette el feleségül.

Ilyen gyönyörű nő Jackie

Az 52 éves sztár az 1999-ben megjelent Apafej című film forgatásán ismerte meg Jackie-t, aki nem a színész partnerét alakította, ő csak egy mellékszereplő volt, pincérnőt játszott. Ennek ellenére a rövid együttműködés bőven elég volt arra, hogy a színész belehabarodjon a gyönyörű, modellből lett színésznőbe. Az esküvővel nem vártak sokáig, 2003 nyarán mondták ki a boldogító igent, azóta pedig született két kislányuk is.

adam-sandler-felesége

Legelső lányuk, Sadie 2006-ban jött a világra, két évvel később pedig megszületett másik gyermekük is, Sunny. Adam Sandler nem szeret nyilatkozni a magánéletéről, óvja a családját a nyilvánosság elől, így csinos feleségéről sem lehet sokat tudni.

Az egyszer biztos, hogy imádja őt, ráadásul, mióta összejöttek, szinte az összes Adam Sandler-filmben láthattuk Jackie-t egy mellékszerep erejéig - például a Jennifer Aniston főszereplésével elkészült, Kellékfeleség című filmben a magas, barna szépség alakította azt a nőt, akit Sandler karaktere elvett volna feleségül. A színészre egyébként jellemző, hogy imád a szeretteivel együtt forgatni, nem is véletlen, hogy miért tűnnek fel a nevével fémjelzett mozikban legjobb barátai, például Rob Schneider, Kevin James vagy Chris Rock.

Ezt is szeretjük