Borzasztó tragédia! 7 hónapos terhesen vesztette el babáját a színésznő
Ada Nicodemou színésznő hét hónapos terhes volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevés szörnyűbb dolog van annál, mint amikor egy nőnek meg kell szülnie a halott kisbabáját. Ada Nicodemou színésznővel ez történt, hét hónapos terhesen derült ki, hogy elhalt a pocakjában növekvő kisfiú, ezért csütörtök este idő előtt megindították nála a szülést.

A Szívtipró gimivel ismertté vált sztár - Katerina Ioannou szerepét játszotta - jelenlegi sorozata, az Otthonunk Facebook-oldalán posztolta azt a közleményt, melyben ő és a párja a szomorú hírt tudatta a rajongókkal.

Férjével, még a terhesség előtt
Múlt héten még terhesen, az Otthonunk forgatásán

- Szomorú hírt kell most megosztanunk veletek. Kicsi fiunk, Harrison augusztus 7-én halva született. Nagyra értékeljük azt a sok szeretetet és törődést, amit tőletek kapunk. Tudjuk, hogy az életünk egy részét a nyilvánosság előtt éljük, ám most azt kérnénk, hogy ebben a nehéz és különösen fájdalmas időszakban tartsátok tiszteletben a magánéletünket, hogy minél hamarabb fel tudjuk magunkban dolgozni a veszteséget.

A 37 éves színésznő 2007-ben ment hozzá Chrys Xipolitas-hoz, közös gyermekük, Johnas 2012-ben született. A sztár négy évig játszott a Szívtipró gimiben, felbukkant a Mátrixban is, az Otthonunk című sorozatban 2000 óta szerepel - a szériát 2001-ben Hazai pályán címmel a VIASAT3 is sugározta, majd már Otthonunk névvel 2007 nyarán volt ismét műsoron.

Sztárok tragédiái

A tragédiák a hírességeket sem kímélik, borzasztó dolgokat kell nekik is megélniük.

Ezt is szeretjük