Lezuhant a lépcsőn! Kórházba kellett vinni az X-Factor versenyzőjét
Átok ülhet az X-Factoron, ugyanis újabb versenyzőt kellett kórházba szállítani a stúdióból.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Átok ülhet az X-Factor adásán, miután már a második versenyzőt kellett kórházba szállítani a stúdióból.

Mint ahogy mi is megírtuk, szombaton az élő show előtt mindössze két órával lett rosszul a hat hónapos terhes SeSe Foster, aki így lemaradt a fellépésről.

Lezuhant a lépcsőn

Abi Altonhoz pedig azért hívtak mentőt, mert a fiatal tehetség lezuhant a lépcsőről a kulisszák mögött, és megsérült a háta. Az énekesnőt haza sem engedték, bár a hivatalos közleményben az áll, hogy csak elővigyázatosságból, megfigyelésre tartották benn.

A lány még csatlakozott az eredményhirdetésre mentorához, Nicole Scherzingerhez, nagyon izgult, vajon továbbjutott-e, ugyanis a mentorok nem voltak elájulva előadásától.

A tinédzser azért nem tudott 100%-os teljesítményt nyújtani, mert egész héten valamilyen rejtélyes vírus nehezítette a napjait, jószerével nem volt olyan próbája, amit ne kellett volna megszakítani, mert egyfolytában hányt.

Megsérült a gerince

A műsor producere ezzel és a felfokozott érzelmi állapottal magyarázta, hogy a lány lezuhant a lépcsőn, megsértve így a gerinccsigolyáját. A rajongóknak azonban nincs mitől tartaniuk, kedvencük nem szenvedett maradandó sérülést, és jövő héten ismét versenghet a győzelemért.

Az adás előtt a terhes kismamához, SeSe Fosterhez is mentőt kellett hívni, mivel az énekesnő bepánikolt, és nem akarták, hogy valami baja essen a babának.

A 22 éves énekes egyébként már az előválogatón tudta, hogy áldott állapotban van, ám úgy beszélték meg a csapattársaival, addig nem árulják el a mentoroknak és a műsor készítőinek, míg nem biztos, hogy bejutottak az élő adásba. Nem akarták ugyanis, hogy emiatt essenek ki a versenyből.

Ezt is szeretjük