Dráma a stúdióban! Azonnal kórházba kellett szállítani az X-Factor versenyzőjét
Rosszul lett a stúdióban az X-Factor egyik versenyzője.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mentő vitte a kórházba az X-Factor stúdiójából az egyik versenyzőt, aki így az élő show-ról is lemaradt.

A Miss Dynamix trió egyik tagja, SeSe Foster rosszul lett a műsor kezdete előtt, és mivel állapotos, nem kockáztathattak.

Hat hónapos terhes

Az énekeslány hat hónapos terhes, így mindenki megijedt, hogy valami baja lehet a babának, hiszen SeSe egész héten alig pihent az ének- és táncórák miatt.

Miután a 22 éves nőt elvitte a mentő, a producerek úgy döntöttek, hogy a csapat nem indulhat el duóként az esti versenyen, viszont nem is zárták ki őket, a jövő heti adásban tovább harcolhatnak a győzelemért.

- A másik két lány is teljesen összetört, mindannyian le vagyunk sújtva. SeSe hat hónapos terhes és mindenki aggódik a babáért. Nem vállalhattuk a kockázatot, hogy valami baja essen. Beszéltem vele, azt mondta, most már jobban van, de így is ki kell, hogy hagyja a műsort - mondta a csapat mentora, Gary Barlow.

Nem állhattak színpadra

SeSe korábban azt nyilatkozta, mindenki nagyon készséges vele és figyelnek az állapotára, ám ő éppen azt akarja bebizonyítani, attól, hogy valaki állapotos, még nem csökken a teljesítőképessége és igenis, ki tudja ő is hozni magából a maximumot. Úgy tűnik azonban, hogy a szervezete mást gondolt, és eljutott a tűréshatára szélére.

A csapat másik két tagjának mindössze két órája lett volna, hogy megtanulják a lány részét is és egy új felállásban, új koreográfiával színpadra álljanak, ezt azonban sem a producerek, sem a zsűritagok nem pártolták.

Nem SeSe volt az egyetlen, aki rosszul lett, egy másik versenyző, Shelley Smith is arra panaszkodott, rosszul van, a mosdóban pedig elájult. A lányt egy ismeretlen vírus támadta meg, ám őt az orvosok engedték fellépni. 

Ezt is szeretjük