Az ABBA 71 éves énekesnője ragyog a friss fotón: Agnetha az együttes tagjaival fotózkodott
Az ABBA 40 év kihagyás után ma jelentette meg legújabb, Voyage című albumát.

abba-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ABBA zenekar a ’70-es évektől meghatározó szerepet töltött be a popzene alakulásában. Egyedi hangzásvilágukkal megreformálták az akkori trendeket, és olyan örökzöld slágereket alkottak, amelyekért öt évtized után is rajong a közönség. A csapat 1972-ben alakult meg, a világ pedig két évvel később az Eurovíziós Dalfesztiválon ismerte meg őket, amikor Waterloo című számukkal megnyerték a versenyt.

Íme a legfrissebb fotók az ABBA tagjairól

Mint ahogy azt már korábban megírtuk, a rajongók legnagyobb örömére a tagok úgy döntöttek, hogy negyvenévnyi kihagyás után újra összeállnak, és együtt megalkotnak egy vadonatúj, 10 sosem hallott dalt tartalmazó albumot. A Voyage címre keresztelt korong ma jelent meg, a lemezhez pedig a formáció pár friss képet is közzétett, amelyeken a közönség szemügyre vehette, hogy a tagok, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson és Björn Ulvaeus, hogy festenek napjainkban, túl a 70-en. Továbbá már azt is tudni lehet, hogy az új szerzeményeket 2022. május 22-én a londoni Queen Elizabeth Olympic Parkban egy nagyszabású koncert keretein belül is elő fogják adni, természetesen a régi, már jól ismert slágereikkel együtt.  

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néznek ki az ABBA tagjai napjainkban, a róluk készült legfrissebb fotókon.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük