Friss fotón az ABBA két férfi tagja - Ma már tutira elmennél mellettük az utcán

Mutatjuk, mennyit változtak az ABBA férfi tagjai.

abba-pasik-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A '70-es és '80-as évek egyik legnépszerűbb együttese, az ABBA emberek millióinak szívébe belopta magát. A csapatot négy tag alkotta: Björn Ulvaeus, Benny Andersson, Agnetha Fältskog és Anni-Frid Lyngstad.

A dalokat mindig Björn Ulvaeus és Benny Andersson szerezték, még az ABBA 1972-es megalakulása előtt is dolgoztak már több alkalommal együtt, közben az akkori szerelmeik, Agnetha és Anni-Frid is gyakran ott voltak velük a stúdióban. Később elhatározták, hogy négyesben próbálnak betörni a svéd zeneiparba, ez pedig be is jött nekik. Az ABBA név a keresztnevük kezdőbetűiből jött.

Hatalmas sikereket arattak, olyan örökzöld slágereket gyártottak, mint a Mamma Mia, a Waterloo, a Dancing Queen, a Money, Money, Money vagy a The Winner Takes It All. A zenék szerzéséért felelős Benny és Björn a mai napig jó viszonyt ápolnak, gyakran jelennek meg együtt különféle eseményeken. Nézd meg, mennyit változtak az ABBA férfi tagjai!

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük