Friss fotón az ABBA két férfi tagja - Ma már tutira elmennél mellettük az utcán
Mutatjuk, mennyit változtak az ABBA férfi tagjai.

abba-pasik-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A '70-es és '80-as évek egyik legnépszerűbb együttese, az ABBA emberek millióinak szívébe belopta magát. A csapatot négy tag alkotta: Björn Ulvaeus, Benny Andersson, Agnetha Fältskog és Anni-Frid Lyngstad.

A dalokat mindig Björn Ulvaeus és Benny Andersson szerezték, még az ABBA 1972-es megalakulása előtt is dolgoztak már több alkalommal együtt, közben az akkori szerelmeik, Agnetha és Anni-Frid is gyakran ott voltak velük a stúdióban. Később elhatározták, hogy négyesben próbálnak betörni a svéd zeneiparba, ez pedig be is jött nekik. Az ABBA név a keresztnevük kezdőbetűiből jött.

Hatalmas sikereket arattak, olyan örökzöld slágereket gyártottak, mint a Mamma Mia, a Waterloo, a Dancing Queen, a Money, Money, Money vagy a The Winner Takes It All. A zenék szerzéséért felelős Benny és Björn a mai napig jó viszonyt ápolnak, gyakran jelennek meg együtt különféle eseményeken. Nézd meg, mennyit változtak az ABBA férfi tagjai!

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük