Így néz ki most az ABBA szőke bombázója - Agnetha 69 évesen is elképesztően fest
Agnetha Fältskog április 5-én ünnepelte 69. születésnapját.

cover-ok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden idők legsikeresebb svéd popegyüttesét, az 1972-ben alakult ABBA-t máig milliók imádják, holott a csapat tagjai, Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson és Anni-Frid Lyngstad 1982-ben hagyták abba a közös zenélést.

A svéd eurodiszkó-együttes nevét azután jegyezték meg a rajongók, miután 1974-ben Waterloo című dalukkal megnyerték az Eurovíziós Dalfesztivált. Agnetha volt az együttes szőke bombázója, aki nemcsak remek hangja, de egyedi stílusa miatt is hamar népszerűvé vált.

A gyönyörű énekesnő első dalát hatévesen írta, zongorázni tanult, és egy helyi egyházi kórusban is énekelt. 15 éves korában elhatározta, hogy nem tanul tovább, hanem az előadói karriert választja. Hogy el tudja magát tartani, telefonos kisasszonyként dolgozott mellékállásban, emellett egy helyi tánccsoporttal lépett föl. 17 évesen sorra kerültek fel dalai a svéd slágerlistákra, majd 1969-ben megismerkedett későbbi férjével, Björn Ulvaeus-szal, akivel 1971-ben házasodott össze, majd két gyermekük született.

A 69 éves énekesnő a mai napig elképesztő formában van, nézd meg a fotókat!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük