Ennyit változtak az ABBA férfitagjai: felismered friss képeiken Björnt és Bennyt?

Björn Ulvaeus és Benny Andersson együtt jelentek meg egy díjátadó esten, ekkor készültek róluk friss fotók.

abba-getty-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ABBA együttest 1972-ben alapította meg Stockholmban Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson és Anni-Frid Lyngstad. 1974-ben megnyerték Svédországot képviselve az Eurovíziós Dalfesztivált Waterloo című dalukkal. 

Ezután nemzetközi hírnévre tettek szert, ők voltak a világ legnagyobb sztárjai. A zenét általában Benny szerezte, a szöveget pedig Björn írta. Elsőként kezdtek el videoklipeket forgatni a dalaikhoz, ez is hozzájárult hatalmas sikerükhöz. 

Az ABBA tagjai, Björn és Benny így néznek ki most

Björn Ulvaeus 1969-ben egy tévéfelvételen találkozott először Agnethával, akivel szinte azonnal egymásba szerettek, 1971-ben összeházasodtak. Benny Andersson és Anni-Frid szintén 1969-ben ismerkedtek meg, őket egy zenei verseny hozta össze. Ők 1978-ban álltak oltár elé. Sajnos mindkét házasság tönkrement az ABBA óriási sikere miatt, a házaspárok elváltak. 

A zenekarnak a szakításokkal befellegzett, 1981-ben jelent meg a The Visitors albumuk, utána hosszú évekig nem dolgoztak együtt, tavaly novemberben azonban megjelent új albumuk Voyage címmel. A tagok az elmúlt években csak ritkán mutatkoztak együtt, ám olykor azért készülnek róluk közös felvételek. Björn és Benny egy díjátadó esten jelentek meg. A 76 éves Ulvaeus és a 75 éves Andersson a fotók alapján remek formában vannak, letagadhatnának jócskán az életkorukból. 

Az ABBA nőtagjai sajnos nem csatlakoztak hozzájuk. Érdekesség, hogy Björn most mutatkozott először nyilvánosan azóta, hogy elvált második feleségétől, Lena Kallersjötől, akit még 1981-ben vett el. 

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néz ki most az ABBA két férfitagja, Benny Andersson és Björn Ulvaeus! 

Cover-fotó: Getty Images/Daniel Karmann

Ezt is szeretjük