Aaron Carter szerelme szívszorító felvételt posztolt: a Backstreet Boys énekesének öccse így imádta kisfiát

Aaron Carter két héttel ezelőtti tragikus halála után szerelme, Melanie Martin így ünnepelte kisfiuk első születésnapját.

aaron-carter-nick-carter
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Aaron Cartert, a Backstreet Boysból ismert Nick Carter öccsét november 5-én holtan találták kaliforniai otthonának fürdőkádjában. Halálhíre gyorsan elterjedt, és kemény időszakot hozott a családja életébe.

A sztár menyasszonya, Melanie Martin fájó szívvel búcsúzott szerelmétől, amelyet nem könnyített meg kisfiuk közelgő születésnapja sem. A gyászoló nő megható posztban köszöntötte fel fiát, Prince Lyric Cartert, aki november 22-én lett egyéves.

Aaron Carter fiának születésnapja

Melanie az Instagramon ünnepelte fiukat, könnyfakasztó posztjában több képet osztott meg néhai szerelméről és közös gyermekükről. A felvételen látszik, hogy a sztár mennyire odáig volt a kicsiért.

„Boldog születésnapot kívánok a kisfiamnak, Prince Lyric Carternek. Nehéz lesz a mai napom, de tudom, hogy apukád születésnapi dalokat játszik neked a mennyben, szeretlek bébi!" - írta a poszthoz.

Az édesanya nagyon nehéz időszakon megy keresztül, és csakis kisfia miatt próbál erős maradni. 

- Csak azt szeretném, ha több ember lenne, aki segítene nekem ebben az egészben. Most úgy fogom nevelni a fiunkat, mint egy igazi egyedülálló anya, és ez életem legrosszabb napja, de erősnek kell lennem a fiunkért - nyilatkozta a People magazinnak november 7-én.

A cikk az ajánló után folytatódik

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A harmincéves nő bevallotta, hogy tudott párja drogproblémáiról, és nagyon sokat próbált segíteni neki, azonban úgy érzi, mindez kevésnek bizonyult.

- Teljesen megszakadt a szívem a vőlegényem, Aaron halála miatt. Tudtam, hogy küzd, és mindent megtettem, hogy segítsek neki. Nagyon független és erős személyiség volt, és nem tudtam úgy segíteni neki, ahogy éreztem, hogy szüksége lenne rá.

aaron-carter-fiance
Fotó: Getty Images Hungary/ Gilbert Carrasquillo

Halála előtt nyilatkozott a No Jumper podcast november 2-ai adásában a Melanie-val való kapcsolatáról, amelyből már érződött, hogy valami nincsen rendben kettejük között.

- Volt némi zűrzavar kettőnk között. Csináltunk dolgokat, mondtunk olyanokat, amelyek nem voltak igazak, igazából büntettük egymást. Mindketten értékes leckét tanultunk, legalábbis én. Megtanultam, hogy ezt nem szabad csinálni. 

David Bowie özvegye

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csodás formában van a 67 éves Iman.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük