A sztárvilág legcsúnyább, eltorzult műmellei
Hollywoodban mindennaposak a plasztikai műtétek, és az sem ritka, hogy kontár kezek alá kerülnek a sztártestek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a sztárvilágból is egyre többen állnak be a természetes szépség híveinek népes táborába, szilikonmellekben még mindig bővelkedik Hollywood. Elrettentő példából pedig akad bőven, a plasztikai malőrök bizony a sztárocskákat sem kímélik.

Pamela Anderson és Janice Dickinson túlméretezett keblekkel

Az idősödő celebek esetében legtöbbször a gravitáció elleni küzdelem vezet egy-egy műtéthez, ám akadnak olyanok is, akiknek szinte hobbijukká vált a plasztikáztatás.

A szilikon nagyasszonyai

A műmellőrület az egykori Baywatch-bombázó, a 43 éves Pamela Anderson nevéhez fűződik, aki bájait több ízben is közszemlére tette, hol a képernyőn, hol a Playboy címlapján.

Mellműtéteinek számát nehéz lenne megsaccolni, hiszen az implantátumok ki is vándoroltak kebleiből az évek során. Ennek az lett az eredménye, hogy mellei félig leeresztett, eldeformálódott lufikra emlékeztetnek.

Janice Dickinson 54 éves testén is nehezen találni olyan felületet, amit ne érintett volna plasztikai sebész kése. Szétkollagénezett ajkai mellett leglátványosabbra felfújt mellei sikerültek. Elnézve őket nehéz elképzelni, hogy ágyában kétezer férfi fordult meg, ahogyan a sztár állítja.

Szilikonvölgy fiatalabb lakói

A 34 éves Tara Reid is beállt a sorba, és súlyproblémái mellett elszabott kebleit csúfító parizer méretű mellbimbóival sokkolja a nagyérdeműt. Mással nem is igen hívja fel magára a filmet, a rendezők nem halmozzák el szerepekkel.

Bár a csúnyácska Tori Spellingnek producer édesapja révén sikerült érvényesülnie Hollywoodban, tehetség híján inkább labdányi műmelleit villogtatja. Mióta csontvázzá fogyasztotta magát, a sebészkezek nyoma még látványosabb.

A csípős csajok indulása óta a 35 éves Viktoria Beckham leadott vagy tíz kilót, és felszedett két sárgadinnye méretű mellet. A rossz nyelvek szerint azonban a divatőrült sztárfeleség nyakáig polcolt kebleivel sem tudja szoknyája mellett tartani csalfa férjét.
Ezt is szeretjük