A Bridgerton család duci színésznője pink-fekete estélyiben pózolt: a MET-gálán így festettek a sorozat sztárjai
A Bridgerton család színészei sem hagyták ki a 2022-es MET-gálát.

bridgerton-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétfőn este tartották meg a New York-i Metropolitan Múzeumban a MET-gálát, amit a keleti part Oscar-gálájának is becéznek. A jótékonysági estre általában csak az A-listás sztárok kapnak meghívót, idén A Bridgerton család legnépszerűbb színészei is ott voltak az eseményen.

A Bridgerton család színészei a 2022-es MET-gálán

A Bridgerton család első évadát 2020 december végén mutatta be a Netflix, amelyet Julia Quinn könyve, A herceg és én ihletett. Az írónő szerelmes története milliók szívébe lopta be akkor magát világszerte. Akkora nagy népszerűségnek örvendett az első évad, amely Daphne Bridgerton és Hastings herceg történetére fókuszált, hogy garantált volt a folytatás. A márciusban megjelent új epizódok forgatókönyvét A vikomt, aki engem szeretett című kiadvány alapján írták meg, így az új évad Anthony Bridgerton és Kate Sharma szerelmére fókuszált.

Penelope Featherington is kulcsszerepet játszik a történetben, azonban nem lőjük le a poént azok számára, akik még nem láttak egy részt sem a szériából, vagy nem olvasták a könyveket, de az tény, hogy a szerelemről álmodozó lány karakterével milliók tudnak azonosulni. A duci és kissé ügyetlen, ám mégis kiváló megfigyelőként elhíresült lányt Nicola Coughlan játssza. A színésznő, bár a sorozatban vörös hajjal látható, a való életben szőke tincsekkel hódít.

A MET-gálán egy pink-fekete színű Richard Quinn estélyiben jelent meg, a ruhát apró virágok díszítették. Nem ő volt ott az egyetlen a Netflix népszerű szériájából hétfőn este, képes összeállításunkban megnézheted, milyen kreációkat viseltek az eseményen A Bridgerton család sztárjai.

Ezt is szeretjük