18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

6 bombázó sztármami, aki meztelenül is bevállalta

Az anyaság egyáltalán nem veszélyezteti a női vonzerőt. Néhány világhírű sztármami ennek ékes példája.

Aki szült már egy-két gyerkőcöt, az tisztában van azzal, hogy a teste valószínűleg sosem lesz olyan, mint lánykorában.

A leggyönyörűbb sztármamik a filmvilágban

Nézegess képeket!

Elolvasom

A következő szépséges színésznők és modellek azonban éppen azt szeretnék meztelen fotóikkal bebizonyítani, hogy anyaként sem feltétlenül veszít egy nő vonzerejéből. Sőt!

Modellmamik

Bár a modellek már hozzászoktak ahhoz, hogy a testükből élnek, nem mindenki tér vissza a vetkőzéshez és a kifutóhoz, miután utódoknak adott életet. Természetesen azért akadnak kivételek!

A smaragd szemű, dán származású Helena Christensen 1999 októberében adott életet kisfiának, Mingusnak, aki Norman Reedus színésszel folytatott kapcsolatából született. Mivel a férfival 2003-ban zátonyra futott a kapcsolata, még fontosabbnak találta, hogy kisfiának mindent megadjon. Így aztán egy időre visszavonult, és egészen a közelmúltig nem nagyon hallatott magáról. Végül 2009 augusztusában tért vissza, méghozzá nem is akárhogyan, hiszen a Victoria's Secret egykori kifutótündére anyaszült meztelenül állt modellt a Citizen K magazinnak.

És mintha jólesett volna neki a ruhátlanság, hiszen azóta egyre-másra találkozhatunk Christensennel a maga pőre valójában. Többek között az i-D magazin borítóján, ahol két másik szépség, Eva Herzigova és Claudia Schiffer oldalán látható.

Claudia Schiffer szintén az utóbbi időben tért vissza a modellkedéshez. Miután ugyanis 2002-ben hozzáment Matthew Vaughn amerikai producerhez, sorra szülte a gyerkőcöket:

Casper 2003-ban, Clementine pedig egy évvel később jött a világra. Nem csoda, hogy egy darabig nem láthattuk a címlapokon és a reklámokban.No, de nemrég a német szupermodell is ledobta a textilt, nem is egyszer: az i-D magazin címlapján csak egy pár fekete lakkcsizmát visel, a Dolce & Gabbana plakátján pedig néhány meztelen pasit is kapott körítésnek. Mindenesetre nem sokáig pucérkodhat már a 38 éves szőkeség, a legfrissebb hírek szerint ugyanis harmadik babájával várandós.

Nyuszilányok, gyerekkel

Hollywoodban nem kelt akkora megrökönyödést, ha egy színésznő meztelen fotózást vállal, bár azért a rosszindulatú megjegyzéseket nem kerülheti el, ha történetesen egy sztármamiról van szó. Charisma Carpenter például alig egy évvel kisfia megszületése után vállalta el a Playboy felkérését, és az elkészült merész képeken nem nagyon takargatta bájait.

A Buffy, a vámpírok rémenek Cordeliája, mely szerepet a sorozat spin-offjában, az Angelben is eljátszotta, 2002 októberében, már terhesen mondott igent Damian Hardynak - 2008-ban el is váltak -, és a következő év tavaszán már kezében tarthatta kisfiukat, Donovant.

Az ominózus nyuszis fotókra 2004 júniusában került sor, ami igencsak kiverte a biztosítékot rajongói körében. Mindenesetre az akkor 34 éves színésznő úgy nyilatkozott, nagyon jót tett nőiességének a pikáns fotósorozat. A terhessége alatt ugyanis 25 kilót hízott, így büszke volt arra, hogy sikerült ismét bombázóvá karcsúsodnia.

Denise Richards még egy évet sem várt a pucér pózolással, egészen pontosan nyolc hónappal szülés után dobta le ruháival együtt gátlásait is a híres férfimagazinnak. Ismeretes, hogy az inkább bájairól, mint tehetségéről ismert hollywoodi színésznő 2002-ben ment hozzá Charlie Sheenhez. A nagy szerelemből két kislányuk született: Sam J 2004 márciusában, Lola Rose pedig 2005 júniusában jött világra.

Richards pedig még bőven a pelenkacserélgető időszakban volt, amikor a Playboy 2004. decemberi számának kedvéért meztelenül pózolt a magazin oldalain. Ám a dolog igazi pikantériáját az adja, hogy a sztár a fotók készültekor valószínűleg terhes volt második gyermekével. A sztárházasság egyébként azóta kínos sárdobálások közepette véget ért, a szépség pedig egyedül nevelgeti két lánykáját.

Negyven fölött is pucéran

Vannak olyan színésznők, akik sosem szemérmeskedtek a kamera előtt. És láthatólag nem teszik ezt akkor sem, ha elhagyták a negyedik ikszet.

Aki látott már akár egy Monica Bellucci-filmet is - mint például a Koltai Lajos operatőri munkáját dicsérő Maléna -, az tudja, az olasz származású színésznő játékának része a vonzerejével való manipulálás. Persze megteheti, hiszen 45 éves létére ugyanolyan szexi, mint amikor tinédzserként belevágott a modellkedésbe. És láthatóan a bevállalós énje sem szorult a háttérbe, legutóbb ugyanis a francia Sophie Marceau-val meztelenül ölelkezve fotózták le a francia Paris Match magazin címlapjához.

A felvétel apropója közös filmjük, a 2009-es Ne te retourne pas!, azaz Ne fordulj vissza! című dráma volt, bár az is igaz, hogy ezért még nem lett volna muszáj nekivetkőzniük.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Bár nehéz elhinni, a nagy port kavart címlapfotón tulajdonképpen két édesanya látható: Marceau a 14 éves Vincentet és a hét éves Juliette-et neveli, Bellucci pedig egy öt éves kislány, Deva mamája, aki férjétől, Vincent Casselltől született. Ám, ha igazak a hírek, a sztárpár immáron másodjára is babaáldás elé néz!

A 43 éves Sophie Marceau egyébként szintén nem szokott szemérmeskedni filmjeiben, elég csak a Párizsi diáklányra vagy a Tűzfényre gondolni, ahol a színésznő megmutatta pucér bájait a kamerának. De a rajongók bizonyára arra is emlékeznek, amikor a 2005-ös Cannes-i Filmfesztiválon véletlenül kibuggyant egyik melle ruhája laza pántjának köszönhetően.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük