Minden idők 5 legszánalmasabb klipje
Csak, ha jót akarsz rötyögni!
Azt hiszed, láttál már rossz videóklipet? Igazán rosszat? Akkor ezt nézd meg! A legócskább klipek!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bemutattuk már a legszexisebb videókat, a legsokkolóbb klipeket, de a valódi vizuális szennyezettséggel még adósak vagyunk. A zenei csatornák áttörése óta boldog-boldogtalan igyekszik videóval is megtámogatni dalait, de ami azt illeti, néha három perc fekete jobb lenne az elkészült klipeknél!

5. Men Without Hats – Safety Dance

A kanadai újhullámos csapatot csak az mentette meg a lista magasabb régióitól, hogy legalább itt a dal rendben van – mi több, a Safety Dance 1983 egyik legnagyobb slágere lett, hetekig tanyázva a Top 10-ben az óceán mindkét partján.

 
 
 
 
 
 

Hogy a szám címe mire utal, az a mai napig találgatásokra ad lehetőséget, és hogy mindehhez a középkori környezetbe helyezett videó hogyan kapcsolódik, az újabb rejtély. Azért itt van egy-két baj a középkoriassággal: például a klip elején a háttérben húzódó több ezer wattos magasfeszültségű vezeték kevéssé tűnik korhűnek. Mindez, párosulva az énekes hajával, a törpével és a jaj-de-vidám vásárral, elég vicces összhatást kelt, és pont jó az 5. hely büszke elfoglalására!

4. Jan Terri – Baby Blues

A pályáját háttérénekesnőként kezdő chicagói Jan Terri igazából sehová nem jutott karrierjével – ez hangját tekintve nem is meglepő –, így hamar pályát változtatott, és sofőr lett belőle.

Aztán a ’90-es évek elején megszállta az ihlet, és elkezdte osztogatni a saját, finoman fogalmazva is amatőr technikával készített videóit.

 
 
 
 
 

Sokat nem ért el így sem, de amikor az évtized végén Marilyn Manson meglátta az egyik kazettát, egyszerűen nem hitte el, amit látott.

Meghívta az énekesnőt, aki ennek hatására Chicagóban underground kedvenc lett.

Hogy miért nem hitt szemeinek Manson? Ennek megértéséhez elég végignézni a klipet. Legszebb az, hogy a dal szerint kék szemű szerelmest egy barna szemű, bajszos cowboy játssza!

3. David Hasselhoff – Hooked On A Feeling

Mindenki gratulációt érdemel, aki a klip láttán nem bújik visítva az asztal alá:

a Hooked On A Feeling című slágert Hasselhoff 1997-ben dolgozta fel, és olyan videót rittyentett alá, hogy az már önmagában is megérdemelne egy betiltást!

 
 
 
 

A dzsungel-csürdöngölős még hagyján, de csak a legelszántabbak bírnak ellenállni a világ körül különböző jelmezekben repkedő Hoff bájának. A klipben alkalmazott ócska videótrükkök száma pedig alighanem Guinness-rekord!

2. Jan Terri – Losing You

Jan Terri egy másik klip révén is fönt feszít a listán: a chicagói matróna ezen videóját látta meg annak idején Marilyn Manson, és hívta meg magánkoncertre villájába Territ.

 
 

Van itt, kérem, minden, mi rocksztárnak jár: húzós basszus, gitárreszelés, bazi nagy fehér limuzin, Harley-Davidson, bőrdzseki, no meg maga a női főszereplő. Magyarázatból ennyi elég is. A többit látni kell, mert egészen hihetetlen!

1. Armi and Danny – I Wanna Love You Forever

Hogy mi lehet még Jan Terrinél is szánalmasabb? Hát ez! A finn popduó 1978-as slágeréhez olyan klipet választott, amin alighanem már a videókorszak hajnalán is visítva fetrengett a röhögéstől a nézőközönség.

 


Az önmagában is iszonyú erővel büntető dalhoz még hozzájárul a valami hihetetlen módon nyálas szöveg – aki kíváncsi rá, megnézheti itt, de kapaszkodjon erősen!

Az elképesztő erővel büntető koreográfiával súlyosbított dal bónusza a szőke énekes kivillanó felsőteste – ennél rosszabbat egészen egyszerűen nagyon nehéz elképzelni!

Ezt is szeretjük