Minden idők 5 legszexisebb klipje

Egy jól eltalált videóra karriereket lehet építeni, és ha ez erotikát is felvonultat, az érintett sztár gyorsan szexszimbólummá válhat!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

5. Shakira: La Tortura

A szexi énekesnő felmenői között ott a fél mediterráneum: libanoni, olasz, spanyol ősei egyaránt vannak a kolumbiai szépségnek.

 
 
 
 
 
 
 

A barranquillai lány nagyon fiatalon már berobbant a latin-amerikai popsztárok sorába, viszont a világ nagyközönsége csak néhány éve ismerhette meg.

A testét egyre bátrabban vállaló, érett nővé váló Shakira mindent bemutat a La Torturában, amiért döglenek a férfiak:

hastánc, fantasztikus csípőmozgás, hajlékonysági elemek: nem csoda, ha a duettet éneklő Alejandro Sanz le sem tudja venni róla a szemét!

4. Kylie Minogue: Can’t Get You Out Of My Head

Alighanem a húzós popszám világsikere nem lett volna olyan elsöprő, ha a miniatűr ausztrál szexbomba nem veti be minden tudását a videóban, így viszont a dal Kylie eddigi legnagyobb slágere lett.

Kosztümcserék, remek táncjelenetek és itt-ott finoman megvillanó idomok: az apró termetű szépség teljes csábító kelléktárát előveszi.
 

 
 
 
 
 
 

Ez nem is maradt hatástalan: a dal négy hónapig vezette Európában az eladási listákat, és fél évig nem került ki a Top 10-ből – mellesleg pedig mindenki előtt világossá tette, hogy Kylie miért is az új évezred egyik szexszimbóluma.

3. Aerosmith: Crazy

Némileg bizarr, hogy Steven Tyler, a legendás rockbanda énekese először a castingon kiválasztja saját lányát, aki kvázi leszbikus jelenetekben is szerepel a klipben Alicia Silverstone-nal – ráadásul Liv Tyler ekkor még bőven kiskorú volt.

 


A 16 éves Liv és az egy évvel idősebb Alicia megszöknek a kollégiumból – némi bugyit is mutatva eközben –, kikészítenek egy benzinkutast, szexi rúdtáncot lejtenek, és elcsábítanak egy igen jó testű srácot is – a videó hetekig nem került le a toplistákról. Mellesleg elindította mindkét lány színészi karrierjét is.

2. Madonna: Justify My Love

A Lenny Kravitz írta szám klipje amilyen lendülettel debütált az MTV-n, olyan gyorsan ki is került onnan: a csatorna vezetői villámgyorsan kiszedették a rotációból a fülledt erotikával terhes számot. Nem csoda: az eredeti videóban van némi szado-mazo szex, leszbikus jelenet, meztelenség meg egy orgia is.
 

 
 
 
 

A klip a Music TV történetének egyik legelső betiltott dala lett. Madonna ebből is üzletet csinált: kiadatta a klipet videokazettán, és az nem meglepő módon milliós eladást produkált.

1. Chris Isaak: The Wicked Game

Herb Ritts rendező munkája utcahosszal nyeri a hasonló szavazásokat, és ez nem a véletlen műve: a fekete-fehérben forgatott videó a dalszerző és a szupermodell Helena Christensen főszereplésével valószínűleg minden idők legszebb erotikus videoklipje. Maga a szám nem lett különösebben sikeres 1989-es megjelenésekor, de két évvel később a videó mindent megváltoztatott: a kívánságműsorokban égtek a telefonvonalak, a The Wicked Game pedig rövidesen a legtöbbet kért klip lett.

 
 
 


A Justify My Love-val szemben Chris Isaak számát sosem fenyegette a betiltás: a videó ízléses erotikája átment a szűrőn, még úgy is, hogy mind Isaak, mind Christensen meztelenül szerepel a legtöbb jelenetben.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A hatás elsöprő volt: a klip elnyerte a legjobb rendezés, legjobb operatőri munka és legjobb filmzene címet is. Isaaknek azóta sem sikerült hasonló sikert elérnie – igaz, ennyire szép klipet sem hoztak neki többé össze soha a rendezők.

Ezt is szeretjük