Az 5 legkínosabb celeb-szexvideó
Videókkal! 18 éven felülieknek!
Egy internetre kiszivárgott szexfelvétel hatalmas hírverés: íme a milliós példányszámban eladott legjobbak!

beauty and style
Top olvasott cikkek

5. Kim Kardashian

Az örmény származású celeb leginkább arról ismert, hogy Paris Hilton egyik legjobb barátnője, és ez már önmagában megmagyarázza, honnan kaphatta az ötletet egy szex home-videóhoz.

A Hollywood egyik leghaszontalanabb hírességének tartott Kardashian barátjával, Ray J-vel keveredett hosszas akcióba a házi kamera előtt. A videó kiszivárgott, és a Vivid Entertainment piacra dobta, elképesztő sikerrel. Nem véletlenül:

- Kétségkívül a legjobb celeb-szexvideó, ami valaha is nyilvánosságra került. Kim eszméletlen dögös csaj, ráadásul a felvétel maga is nagyon jól sikerült – mondta Howard Levine, a Vivid Video értékesítési igazgatója.

Sokáig nem örülhetett a remek eladásoknak: Kardashian beperelte, a videó forgalmazásával leálltak, és még ötmillió dollárt is ki kellett fizetniük.

4. Vince Neil

A Mötley Crüe énekese Kardashiannál jóval nagyvonalúbb volt: mikor 1998-ban napvilágra került egy videója, amin két playmate-tel bújik ágyba, nem indított pert. Persze az imázsán nem volt mit félteni: amennyi nőt és alkoholt Neil elfogyasztott, az másoknak két életre is sok lenne.

A szalagot egyébként az érintett két bombázó egyike adta el egy internetes terjesztőnek, aki aztán hatalmas profitot csinált a videóból, miután tízezrek fizettek, hogy megnézhessék Neil kalandjait.

3. R. Kelly

A leggusztustalanabb eset a híres produceré és zeneszerzőé: R. Kelly ugyanis kiskorúakkal csatározott az ágyban, majd ezt fel is vette kameráival. Az elkészült anyag valahogy eljutott a Chicago Sun-Times napilaphoz, amely egyből a rendőrséghez fordult.

A felvétel ennek ellenére kiszivárgott, és utcai terjesztésben rengeteget adtak el belőle. A szalag kifejezetten hardcore anyagot tartalmaz: hogy mást ne mondjunk, a producer többek közt rávizel az egyik lányra.

R. Kelly a mai napig tagadja, hogy ő lenne látható a felvételeken, de ez nem győzte meg az illinoisi bíróságot: perbe fogták a sztárt megrontásért, gyerekpornográfiáért és a felvett videó terjesztéséért. 14 rendbeli megrontásért felel, ha bűnösnek találják, évekre börtönbe kerülhet.

2. Paris Hilton

Ennél nagyobb hírverést Paris Hilton sosem tudott csinálni magának: a szőke örökösnő egy éjszakáját akkori barátja, Rick Salomon vette videóra. A 1 Night in Paris – Egy éjszaka Parisban – névre keresztelt felvétel eladási csúcsokat döntögetett, és három Pornó-Oscart is kapott!

A videót Salomon szivárogtatta ki, és eladott DVD-nként 13 dollárt kap – ez 500 ezer eddig elkelt példánnyal számolva igen komoly összeg! Paris beperelte Salomont, de végül megegyeztek: a szőke celeb 400 ezer dollárt kapott állítólag kártérítésként. Bár ő maga mást mond:

- Egy centet se kaptam soha a videóért. Nem is fogadnám el: mocskos pénz, és szerintem Salomonnak sem illene megtartania – nyilatkozta tavalyelőtt a GQ magazinnak.

1. Pamela Anderson

A műfaj koronázatlan királynője kétségtelenül Pamela Anderson: egyrészt neki két, milliós példányszámban eladott felvétele is kering, másrészt az ő szexvideója alapozta meg a később erre alapozott üzletágat. A Baywatch kebelcsodája és akkori férje, Tommy Lee a mézeshetükön vették fel szeretkezésüket.

A videót később a pár otthonából lopták el és adták ki, a pénz pedig nem meglepő módon dőlni kezdett. A hihetetlen népszerűségű felvétel milliókat hozott az Internet Entertainment Groupnak, akiket Andersonék bepereltek, és hatalmas kártérítést kaptak.

A szilikonmellű szexbombának később egy másik videója is felkerült az internetre, Brad Michaelsszel, a Poison énekesével. És mivel Rick Salomont, a 1 Night In Paris egyik szereplőjét vette el tavaly, akár már várhatjuk is következő szalagja felbukkanását!

Ezt is szeretjük