4 igazán forró házi szexvideó

Pamela és Paris már a békebeli múlté. Íme, az elmúlt évek legvérforralóbb házi videói, amiket a hírességek rögzítettek.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ez történt a nyaraláson - Keeley Hazell

A 21 éves angol modell, Keeley Hazell pályafutása szépen ível felfelé, az utóbbi időkben egyre többen ütik be a nevét a keresőkbe, és mi is többször beszámoltunk a csinos hölgy legújabb vérforraló fotósorozatairól. Keeley elsősorban hatalmas melleiről vált ismertté, amelyekről köztudott, hogy természetesek, ezt szívesen hangoztatja is, hiszen neki sosem kellett a plasztikai sebész kése alá feküdnie.

A világon egyre több rajongója akad, 2007-es naptárából például a megjelenés napján mintegy 30 ezer példányt adtak el. 2007 januárjában aztán valóra vált az, amire senki sem számított, kiszivárgott egy házi szexvideó, amin Keeley Hazell és expasija, Lloyd Miller látható. A tíz perces felvételt 2006 májusának végén készítették, miközben a Kanári-szigeteken nyaraltak.

A videó nyilvánosságra kerülése mélyen felzaklatta a pajzán kisasszonyt, aki a felvétel tanúsága szerint rossz szeretőnek semmiképp sem nevezhető – expasijának méretes szerszámát hosszú percekig kényezteti szájával, aztán fiúja is viszonozza az orális kedvességet, legvégül pedig feltárulnak Keeley testének sosem látott intim részei is, hiszen a modell teljesen meztelenül még sosem pózolt, habár a Playboy már felajánlotta neki a szereplés lehetőségét.

A csokigolyók megszállottja – Kim Kardashian

A 27 éves Kim Kardashian esete jól példázza azt, hogy egyetlen jól időzített szexvideóval pillanatok alatt hírességgé válhat az ember. Kimet ugyanis alig ismerték páran azelőtt, hogy kiszivárgott házi videója, amin akkori pasijával, Ray J-vel hancúroznak hosszasan.

A lány apja ellenben már sokkal ismertebb személyiség, Robert Kardashian ugyanis O.J. Simpson jóbarátja és ügyvédje volt a hírhedt per idején. A felvételt piaci forgalomba is hozta a világ legnagyobb pornófilmcége, a Vivid Entertainment, a cég ellen Kim Kardashian jogi támadást indított, végül azonban mégis sikerült megegyezniük, és a lány 5 millió dollárt keresett a videóval.

Kimről azóta rendszeresen írnak a bulvárlapok, amit elsősorban hihetetlenül népszerű házi videójának köszönhet, a lány pedig természetesen ügyesen lovagolja meg a hirtelen jött népszerűséget. A negyven perces felvételen kendőzetlen képsorokban lehetünk tanúi az egykori szerelmespár fülledt erotikával átitatott pásztorórájának, Kim hosszú percekig izgatja színesbőrű pasijának szerszámát, de később a rapper sem lustálkodik, és barátnője combjai közé fúrja fejét. Videójukat meg-megszakítják egy utazás, egy esti buli jelenetei, hogy később kutyapózban, legvégül pedig misszionárius helyzetben juttassák el egymást a csúcsra.

Aki egy nős pasival hempergett – Severina Vuckovic

A 36 éves horvát popsztár első albuma 1989-ben jelent meg, a legutóbbi pedig idén, ám lassan két évtizede tartó zenei pályafutását is elhalványította az a 2004-es házi szexvideó, amin Severina egy nős férfival szeretkezik igen intenzíven. Az énekesnő azt állította, hogy a felvételt ellopták, és pert is indított ismeretlen tettes ellen, ám a vádakat a későbbiekben ejtették.

A közel 12 perces felvételt egyetlen nézőpontból rögzítették, és a pár jócskán kiéhezve esik egymásnak, és elképesztő pózokban és hévvel nyalják-falják egymást, a férfi többször pezsgővel is lelocsolja Severina testét, hogy onnan nyalogassa fel a mámorító italt. Változatos lepedőakrobatikájukat elnézve nem véletlen, hogy a felvétel végére legalább úgy megizzadnak, mintha csak egy középiskolai Cooper-tesztet futottak volna le, melynek ideje majdnem ugyanennyi volt.

Egy emlékezetes nászéjszaka – Jenna Lewis

Jenna Lewis is jól használta fel a házilag rögzített szexvideóját, hogy még nagyobb hírnévre tegyen szert. A 30 éves amerikai hölgy a Survivor első évadának szereplője volt, amely Borneo szigetén játszódott - Lewis végül a nyolcadik helyen végzett. A hölgyet tehát elsősorban az amerikaiak ismerték korábban, ám szexvideója után világszerte sokan jegyezték meg a nevét. Jenna Lewis tényleg kitett magáért, ő ugyanis saját nászéjszakájának izzasztó eseményeit rögzítette. A 42 perces videón modell férjével, Travis Wolfe-val hemperegnek egy Las Vegas-i motelszobában, kezdetben pezsgőznek, de nem kell sokat várnunk az orális örömökre, és a kéjes behatolásra sem.

A felvétel körül azonban sokáig ment a kavarás. Kezdetben mindenki azt hitte, hogy a pár csak saját használatra rögzítette a kéjes képsorokat, ezt látszottak alátámasztani Lewis azon nyilatkozatai is, amelyekben azt hangoztatta, hogy mennyire zavarban érzi magát, amiért bárki meztelenül és szex közben láthatja.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Később azonban kiderült, hogy valójában tudatosan az anyagi haszon és hírnév reményében rögzítették a videót, és még az sem maradt titok, hogy a felvételt forgalmazó weblap mögött is Jenna Lewis érdekeltsége állt, a befolyt haszon 70%-a a túlélő hölgyé lett.

Ezt is szeretjük