Az 5 legforróbb sztriptíz-jelenet
Egy nagy név. Egy dögös sztriptíz. E kettővel csillagászati áron eladható a film. Nézd meg, hogy vetkőznek kedvenc sztárjaink!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha nem is vehető biztosra, hogy egy sztár-sztriptíz egyben a sikert is meghozza a filmnek, a rendezők számára adott a recept: egy csodaszép színésznő vetkőző-jelenete mindenképpen elcsavarja a nézők fejét!

5. Rebecca Romijn – Femme Fatale

Attól még, hogy egy film hatalmasat bukik, a sztriptízjelenet igenis lehet nagyon jó – legalábbis ezt bizonyítja a szépséges Rebecca Romijn Brian De Palma thrillerében.


A holland származású színésznőnek nem eshetett nehezére megmutatni bájait: karrierje kezdetén szexi fotósorozatok tucatjaihoz állt modellt a Sports Illustratednek és a Victoria’s Secretnek.

A filmben nem meglepő módon a végzet asszonyaként működő Romijn igen forró pillanatokat okoz Antonio Banderasnak – mi tagadás, a jelenetet megnézve érthető, hogy miért!

4. Natalie Portman – Közelebb

Ha az ifjú színésznő Amidala királynő skatulyájától akart megszabadulni, sikerrel tette: a Closer című 2004-es alkotással ugyanis egyből beverekedte magát Hollywood legszexisebb színésznői közé, nem utolsósorban az elhíresült sztriptízjelenetek miatt!


A fiatal sztriptíztáncosnőt játszó Portman egy profi rutinjával kápráztatja el a látványtól leesett állú Clive Owent – bármibe le lehet fogadni, hogy a nézőtéren ülő férfiak igencsak irigyelték az angol filmsztárt! A filmért mind Owen, mind Portman Golden Globe-díjat kapott: hogy a sztriptíz mennyire számított a döntéshozóknál, arról nem szól a fáma.

3. Salma Hayek – Alkonyattól pirkadatig

- Boruljatok le a szexi Santanico Pandemonium lábai elé! – kérik Hayek jelenete előtt a közönséget, és szó mi szó, a bővérű mexikói szépség erotikus tánca valóban lenyűgöző.

A nyakában óriáskígyóval vonagló Salma számának tökéletes aláfestést biztosít a Tito & Tarantula: egy kritikus minden idők legszexisebb dalának nevezte az itt elhangzó After Dark című szerzeményt.


Hayeknek gyakorlatilag ennyi is a jelenése a Tarantino-filmben, mégis sikerül igen emlékezetes perceket szereznie. A latin szépség érdekes módon a Desperado forgatása alatt még kis híján idegösszeomlást kapott a meztelen jelenetek közben – úgy látszik, hamar levetkőzte gátlásait! És ez ebben az esetben szó szerint is értendő.

2. Kim Basinger – 9 és ½ hét

Egy örök klasszikus, ami nem hiányozhat egy ilyen listáról: Joe Cocker dala, a You Can Leave Your Hat On világsláger lett, és ha felhangzanak első taktusai, alighanem mindenki egyből a sztriptízre gondol!

Valószínűleg amatőr sztripperek ezrei próbálták meg utánozni Basinger mutatványát, nem is véletlenül: ha a kaján arccal figyelő Mickey Rourke-ot le lehetett ezzel hengerelni, milyen esélye lehet a pasijuknak?


Basingernek egyébként egyáltalán nem volt könnyű dolga: az akkor még viszonylag kezdő színésznőt szinte lelki terrornak vetette alá a rendező, és így nem véletlen, hogy a szép filmsztár néha teljesen kiborult. Végülis megérte: ha a film és sztriptíz szavakról kell asszociálni, a többség előtt alighanem a 9 és ½ hét jelenete pereg le!

1. Jamie Lee Curtis – Két tűz között

Íme, a jelenet, amely még Kim Basingert is le tudja taszítani trónjáról: Jamie Lee Curtis, alias Helen Tasker ugyanis lélegzetelállító sztripet dob egy hotelszobában filmbeli férjének, és Arnold Schwarzeneggernek mi tagadás, elbűvölő látványban van része!


A színésznő rendkívüli vetkőzőtudományával milliókat csábított el: legalábbis akkor, amikor megszavazták világszerte minden idők legjobb sztriptízjelenetét.

Elsöprő fölénnyel a Két tűz közöttben található lett az első – a látvány önmagáért beszél!

OLVASD EL EZT IS!

  • nicolas cage
  • denise richards

Szex hármasban (+18!)

Ezt is szeretjük