50 éves A muzsika hangja! Friss fotókon a von Trapp család
Nézd meg!
Így néznek ki ma A muzsika hangja sztárjai, fél évszázad elteltével.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hihetetlen, de már 50 év eltelt mióta Julie Andrews ikonikus kék ruhájában, kitárt karokkal énekelte a hegyek közt A muzsika hangja egyik legszebb betétdalát. A musical híres von Trapp családja a film jubileumi évfordulóján újra összeállt egy fotó erejéig.

- Mind megöregedtünk, de öröm látni, hogy ennyi idő után is mennyi embert boldoggá tettünk a játékunkkal. Amennyire cinikus voltam az elején a filmmel kapcsolatban, ma már látom, hogy A muzsika hangja egy kis nyugalmas sziget az autósüldözések és a lövöldözős akciófilmek világában. Ez egy igazán varázslatosan régimódi alkotás. Vannak benne rosszfiúk, az Alpokban játszódik, itt van Julie is a maga csodás szentimentalitásával és persze Bob Wise, a rendezőnk, aki egy igazi úriember. Ez a mai világban, főleg a mi szakmánkban nagyon ritka - nyilatkozta Christopher Plummer.

- Újra találkozni a filmbéli családommal igazán felemelő érzés volt. Eltelt 50 év, de még mindig ugyanazokat a csillogó szemű, vidáman éneklő gyerekeket látom, és ugyanazt a vonzó férfit. Christopher tényleg levett a lábamról, gondolkodtam rajta, hogy tényleg megszököm vele, ahogy Maria a filmben! - mondta nevetve Julie Andrews.

Az évforduló alkalmából a Vanity Fair készített néhány csodás fotót a szereplőkről, nézd meg, hogyan változott meg A Muzsika hangja von Trapp családja 50 év alatt!

Fotókon a Reszkessetek betörők gyerekszereplői

Bár a film elsősorban Macaulay Culkinról szól, azért volt körülötte egy csomó fiú- és lányszereplő is, akik a testvéreit, illetve az unokatestvéreit alakították. Az eltelt 24 évben alaposan megváltoztak az akkori gyereksztárok, vannak többen, akik végül más hivatásban teljesedtek ki. Nézd meg a képes összeállítást!

Ezt is szeretjük