4 taszító szépséghiba a sztárvilágból

Ráncos és fonnyadt bőr, eltorzult és hiányzó testrészek, melyeket kiábrándító látványuk miatt inkább takargatni kellene.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nicola McLean

Anglia egyik legsikeresebb glamour-modellje 1999-ben kezdte pályafutását, és éveken keresztül heti rendszerességgel dobta le magáról ruháit, a pasik pedig imádták a szőke szépséget és izgató idomait. Nicola McLean egy nap aztán úgy döntött, hogy műtéti úton növeli meg melleinek méretét, majd a méretes lökhárítókkal felfegyverkezve otthagyta a Sunt, és átigazolt a Daily Starhoz.


Időközben eljegyezte Tom Williams futballista, akivel egy hat hálószobás házba költözött. Mintegy háromszáz erotikus fotósorozattal a háta mögött McLean 2006-ban teherbe esett, és életet adott kisfiának, aki a Rocky nevet kapta.

A szülés után még egyszer plasztikáztatta melleit, legutóbb pedig az Ultimo melltartómárkát népszerűsítette. Ez a cég a kifejezetten dúskeblű hölgyeknek gyárt cicifixet, a 27 éves McLean pedig a divatbemutatón örömmel illegette magát, ám a hasa már korántsem volt az igazi.

Ráncos és fonnyadt bőre szexinek semmiképpen sem volt nevezhető - habár a szülés természetes következménye az ilyesmi, egy olyan modellhez egyáltalán nem illett a látvány, akinek a meztelenkedés és a vágykeltés a szakmája.

Nikki Cox

Nehéz ép ésszel felfogni, hogy fiatal és csinos nők miért döntenek úgy, hogy kés alá fekszenek, az pedig főleg megdöbbentő, hogy miért viszik iszonyatosan túlzásba a különféle szépészeti beavatkozásokat.

A mértéktartás ugyanis egyáltalán nem jellemző a plasztikai sebészet hamis bűvöletében élő hírességekre, akik saját szépérzéküktől megfosztva szabatják szét testük különböző pontjait a gátlástalan sebészekkel.


A harminc éves sorozatsztár valaha egy bájos nő volt, akit természetes szépséggel áldott meg a sors, ám ő mégis úgy döntött, hogy új szájat akar magának. Az orvosok pedig mindenféle ördögi vegyi praktikát felhasználva úgy felpumpálták ajkait, hogy a végeredmény láttán érthető, ha sokaknak a kacsacsőrű emlős jut először eszébe. Ráadásul Cox arcának vonalain is igazítottak, régi és új képmását összehasonlítva pedig csak annyit mondhatunk, kár volt érte.

Kate Moss

A 35 éves szupermodell kétségkívül szakmájának egyik legprofibb alakja, ám pályafutása olyan meglepő fordulatokban bővelkedik, amelyekre nehéz logikus magyarázatot találni. Moss hedonista életstílusa hamar hírhedtté tette a celebek önkontroll nélküli világában, ám ezt még könnyű volt neki elnézni, hiszen profizmusa és tehetsége révén mindig átlagon felüli teljesítményt nyújtott. Ám az, hogy még 2005-ös kokainbotránya és súlyos drogfüggősége sem tette tönkre karrierjét, talán már igazán meglepő.


A leleplező fotók és sztorik napvilágra kerülése után ugyanis ahelyett, hogy hátat fordítottak volna neki a divatdiktátorok, csak még több és jobb ajánlatot kapott, pályafutása pedig csak ezután kezdett igazán felfelé ívelni. Ám a züllés előbb-utóbb visszaüt. Moss lábai a fentiek tükrében például nem véletlenül olyan csúfak, elég csak egyetlen pillantást vetni rájuk: sápadt, ráncos és fonnyadt bőre egyenesen gusztustalan. Ha így folytatja, jobb, ha felkészül, hiszen vagy kés alá kell előbb-utóbb feküdnie, vagy a ruhatárából kell majd száműznie az izgi miniszoknyákat.

Karolina Kurkova

A cseh szupermodell elképesztő karriert futott be az elmúlt évtizedben. 15 éves korában egy prágai barátja küldte el a róla készült fotókat egy ügynökségnek, és máris a kifutón találta magát. Nem sokkal később már a divat egyik fővárosában, Milánóban hívta fel magára a figyelmet, 17 évesen pedig minden idők egyik legfiatalabb modellje lett, aki a Vogue címlapján pózolhatott.


Karolina Kurkova azonban tavaly ősszel egy meglehetősen bizarr, horrorfilmbe illő villantással sokkolta a világot a Victoria’s Secret miami fotózásán. A szőke bombázó alakjával semmi baj sincsen, ám a hasáról egyszerűen hiányzik a köldöke!

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Azt, hogy ennek pontosan mi az oka, nem lehet tudni, ám egy fotós elárulta, hogy a szokatlan szépséghiba miatt gyakran kell a fényképeire ráretusálniuk egyet a hiányzó gödröcskéből. Hasának valódi látványa mindenesetre eléggé taszító, ami miatt elképzelhető, hogy a pasik többsége nem szívesen kényeztetné a modell pocakját egy jégkockával a szájában.

Ezt is szeretjük