3 megdöbbentő sztárszakítás, amit sosem hittünk volna

Vannak olyan kapcsolatok, melyekről az ember soha nem gondolná, hogy egyszer végük szakad.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Némely sztárpárról azt gondolhatod, nem maradnak tovább együtt egy-két hónapnál, míg másoknál úgy tűnik, mintha a két turbékolót az Ég is egymásnak teremtette volna. Persze a rajongók bármennyire is szurkoltak Madonnának és Guy Ritchie-nek vagy éppen a Pitt-Aniston párosnak, hogy örökké együtt maradjanak, még ez sem menthette meg a kapcsolatokat.

Ennek ellenére előfordul, hogy semmiféle jel nem mutat a szerelem elmúlására, így a világ már csak a szakításról értesül - mint ahogy történt ez a következő sztárpároknál is.

Mel Gibson és Robyn Gibson - 29 év után

Az ausztrál sztár nagyon sokáig a nagycsaládosok példaképe volt, aki feleségével hét gyermeket nevelt, teljes egyetértésben. Mel Gibson akkor még ismeretlen színészként a hetvenes évek végén, röviddel a Mad Max forgatása után ismerte meg a fogorvosasszisztensként dolgozó Robyn Denise Moore-t. A találkozásból szerelem, majd 1980-ban házasság lett. A párnak az idők során hat fia és egy lánya született, és úgy tűnt, kapcsolatukat semmi sem tudja tönkretenni. Hiába forogtak a legszebb színésznők Gibson körül, ő hűséges társa maradt feleségének.

Mint kiderült, a színész legalább ilyen hűségesen ragaszkodott az italhoz is, hiszen bevallása szerint 13 éves kora óta ápolt intim viszonyt az alkohollal. Először 1984-ben tartóztatták le, mert részegen ült volán mögé, de az eset azután még néhányszor megismétlődött.

Az utolsó csepp  - talán szó szerint is - az volt a pohárban, amikor 2006-ban ismét lekapcsolták a rendőrök. Helyzetét csak súlyosbította, hogy antiszemita kirohanásokkal bombázta az egyenruhásokat. Végül három év felfüggesztettre ítélték, továbbá részt kellett vennie egy önsegélyező csoportban, ahol segítettek neki leküzdeni súlyos problémáját.

Mel Gibson Robynnal, illetve Oksana Grigorieva oldalán

Azóta ugyan józan, de túl későn tért észhez - mint kiderült, már ekkor elköltözött tőle felesége, bár a válópert csak 2009-ben nyújtotta be, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. Apaként mindenesetre igyekszik helytállni - nem csak a barátnőjétől, Oksana Grigorievától tavaly októberben született kislányáról gondoskodik, de további hét gyermekéről is.

Reese Witherspoon és Jake Gyllenhaal - két év után

Úgy tűnik, Doktor Szöszinek nincs igazán szerencséje a pasikkal. Házassága Ryan Philippe színésszel hét év után ért véget, Jack Gyllenhaallal pedig mindössze két évig bírták. A rajongók legnagyobb bánatára, akik szerint tényleg jól illettek egymáshoz, legalábbis külsőleg.

Ráadásul a hírek szerint a 29 éves színész remekül kijött Witherspoon gyerkőceivel, a tíz éves Avával és a hat éves Deaconnel. Mindenesetre amilyen nehezen vallották be annak idején, hogy összetartoznak, olyan nyögvenyelősen ment most a szakítás elismerése. Állítólag az volt a probléma, hogy a 33 éves színésznő, ha akadt egy kis szabadideje két forgatás között, inkább a gyermekeivel töltötte az időt, amit párja érthető módon zokon vett. És hát Gyllenhaalnak az sem esett jól, hogy, bár ő akár másnap oltár elé állt volna kedvesével, annak nem igazán akaródzott ismét elköteleznie magát. 

Így végül, hiába a vonzódás, Witherspoon 2009 novemberében kimondta a végső szót. Azóta a sármos színész egyedül jelenik meg a vörös szőnyeges eseményeken, és legfeljebb nővére, Maggie Gyllenhaal társaságát viseli el. A szőkeség sem pasizott be még, egyelőre gyermekei szeretete is bőven kielégíti.

Susan Sarandon és Tim Robbins - 23 év után

Kétségtelen, hogy a tavalyi év legmegdöbbentőbb szakításáról szóló hírt Susan Sarandon szolgáltatta, aki egyszer csak közölte a világgal, mostantól szingli életet szeretne élni. A pár mindezt egy meglehetősen szűkszavú nyilatkozatban adta közzé 2009 decemberében, és további részletekbe sem voltak hajlandóak bocsátkozni.

Sarandon és Robbins még az 1988-as Baseball bikák forgatásán jött össze, és, bár nem házasodtak össze, kapcsolatuk mindvégig harmonikusnak tűnt, a 12 év korkülönbség ellenére. Az idők során két gyerkőcük született - Jack most húsz, Miles pedig 17 éves, de Sarandonnak van egy 25 éves lánya is korábbi férjétől -, mindemellett szakmailag is remekül megállták a helyüket. Közös filmjükért, az 1994-ben készült Ments meg, uram!-ért Tim Robbins-t rendezőként jelölték Oscarra, míg párja Helen nővér megformálásáért haza is vihette az aranyszobrocskát. Azért a színész sem maradt Oscar nélkül: a Titokzatos folyóban nyújtott alakítását díjazták hat évvel ezelőtt.

Sokan irigyelték őket kiegyensúlyozott kapcsolatukért

Hogy egyfajta női kapuzárási pánikról lehet szó, arra bizonyság, hogy a 63 éves színésznő korához kissé méltatlanul viselkedik a szakítás óta. Feleannyi idős pasikkal hetyeg - állítólag a 32 éves Jonathan Bricklinnel látták több alkalommal a SPiN nevű pingpong-klubban - , és az sem ritka, hogy éjszaka kimaradozik.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ki tudja, talán az borította ki annyira, hogy a Komfortos mennyország című moziban - nálunk március 11-én mutatják be - nagymamát játszik, és ez a szerep a valós életben egyáltalán nincs ínyére.

Ezt is szeretjük