Teljesen elképedtek, mikor meglátták őket! Egy repülő utasait lepte meg a sztárpár
Angie és Brad láttán sokaknak kerekedett el a szeme.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 51 éves Brad Pitt és negyvenéves felesége, Angelina Jolie június elején szinte sokkolták a világot, amikor úgy döntöttek, méregdrága magángép helyett egy légitársaság menetrend szerinti járatával utaznak Párizsból Nizzába. A hollywoodi pár nem volt egyedül, hat gyermekük kíséretében hurcolkodtak fel a gépre. 

Nem meglepő, de a sztárpár és népes családja percek alatt látványossággá vált, az utasok folyamatosan meresztgették rájuk a szemüket, sőt, olyan is akadt, aki okostelefonjával lefényképezte őket. 

A rajongók visszajelzései alapján elmondható, hogy Brad és Angie ezzel a lépéssel még szimpatikusabbá tették magukat, a többség ugyanis úgy gondolja, szép gesztus, hogy nem szórják a pénzt feleslegesen.

Képes összeállításunkban megnézheted a másodosztályon repülő sztárokat és négy másik júniusi sztárhírt a világból képeken! Nézd végig őket!

Ez történt májusban

Megszületett Charlotte hercegnő, Pamela Anderson jó ügyért vetkőzött, Rihanna csúnya ruháján csámcsogott az internet, Bill Murray berúgott az élő showban, elhunyt Errol Brown, a Hot Chocolate énekese! Képeken a májusi sztárhírek!

Ezt is szeretjük