A tavasz legborzasztóbb plasztikbanyái

Íme, 4 színésznő, aki szépülni és fiatalodni szeretett volna, ehelyett azonban szétszabták a plasztikai sebészek.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tori Spelling

A 36 éves amerikai sorozatsztár az elmúlt hónapokban több alkalommal is sokkolta szétműtött testének iszonyatos látványával a világot. Először önéletrajzi kötetének bemutatóján borzolta a kedélyeket bizarr melleivel, melyek megdöbbentő módon deformálódtak a túlzásba vitt plasztikáknak köszönhetően. A rémisztő képet látva egyszerűen érthetetlen, hogy miért tette közszemlére a hepehupás és göröngyös testrészeket.


Ezzel a nyomasztó magánprodukcióval azonban még nem ért véget a borzalom, május végén ugyanis Palm Springs-ben a strandon kapták lencsevégre.

Ahol bárki megcsodálhatta aránytalan és ijesztően vékony bikinis testét. Habár Spelling határozottan tagadja, hogy étkezési zavarban szenvedne, csonttá aszott testét látva hihetőnek tűnik a szóbeszéd.

Az összhatást pedig csak tovább fokozza, hogy implantátumokkal megnövelt mellei nevetségesen festenek vékonyka testén.

Brooke Shields

A 44 éves színésznőt néhány nappal ezelőtt örökítették meg egy hollywoodi rendezvényen, ahol sikerült a frászt hoznia rajongóira, Shields ugyanis kiábrándító módon plasztikáztatta szét arcát.

Az egykori tinibombázó gyönyörű vonásait teljesen megváltoztatták a botoxinjekciók, de a kollagén is elképesztő pusztítást fejtett ki.

Nem véletlen, hogy Shields úgy festett, mint egy életre kelt viaszbábu, bőre pedig úgy nézett ki, mintha műanyagból öntötték volna ki.


Az egészben az a legszomorúbb, hogy az egykori modellnek korából adódóan biztosan nem lett volna még szüksége ilyen markáns szépészeti beavatkozásokra. A negyedik ikszen túl ennek ellenére mégis egyre több hollywoodi híresség választja a plasztikai sebészet praktikáit, ám azzal nem számolnak, hogy a mesterséges megfiatalodásért cserébe hatalmas árat kell fizetniük. Nicole Kidman és Pamela Anderson mellett ugyanis Brooke Shields-et is megfosztották a sebészek minden természetességétől.

Melanie Griffith

Tippi Hedren lánya tavaly töltötte be ötvenedik életévét, a legutóbb róla készült fotó tanúsága szerint pedig egyre inkább elhatalmasodott rajta a kétségbeesés, ami az öregedéssel köszöntött be életébe. Döbbenetes, de igaz, hogy már alig lehet ráismerni a néhai bombázóra, akiért pasik ezrei rajongtak a nyolcvanas-kilencvenes években, köszönhetően az olyan sikerfilmeknek, mint a Dolgozó lány vagy a Hiúságok máglyája.


Sajnálatos látni, hogy Hollywood milyen kíméletlenül lép át azokon a tehetséges színésznőkön, akik ötödik vagy hatodik ikszükbe léptek. Faye Dunaway-hez hasonlóan például Griffith-nek is alig ajánlanak fel szerepeket, néhány sorozatepizódot és független mozit leszámítva az ezredforduló óta nem láthattuk komolyabb alkotásban. Mindeközben pedig egyre megszállottabban hódol a szépészeti beavatkozások oltárán, amelyek miatt egyre csúfabbul néz ki.

Daryl Hannah

A 48 éves színésznő az elmúlt években feltűnően kerülte a reflektorfényt, ám idén januárban már napvilágot láttak róla olyan fotók, amelyeken egyértelműen látszott, hogy az ötvenhez közeledve bizony ő is kés alá feküdt, ráadásul valószínűleg nem egy alkalommal. Az akkori képeken az egykor ellenállhatatlanul vonzó szőke színésznő úgy festett, akár egy férfi, köszönhetően a ráncfelvarrásoknak és a fiatalító vegyi anyagoknak.


Az igazi sokk azonban május elején érte a rajongókat, amikor is pillanatok alatt körbejárta a világot a Hannah-ról készült legfrissebb fotó. A kép láttán nehéz szóhoz jutni, Daryl Hannah ugyanis úgy néz ki, akár egy öregasszony.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A botoxtól és kollagéntől ijesztően felpuffadt az arca, arról nem is beszélve, hogy egykor szép vonásainak örökre nyomuk veszett. A legdurvább mégis, hogy hiába a plasztikai műtétek, a Szárnyas fejvadász sztárja ugyanis nem fiatalabbnak, hanem legalább tíz évvel idősebbnek néz ki valódi életkoránál.

OLVASD EL EZT IS!

  • pamela anderson
  • plasztika

2009 legiszonytatóbb plasztikái

  • christian bale
  • mickey rourke

2009 legmegdöbbentőbb átváltozásai

Ezt is szeretjük