A tavasz legborzasztóbb plasztikbanyái

Íme, 4 színésznő, aki szépülni és fiatalodni szeretett volna, ehelyett azonban szétszabták a plasztikai sebészek.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Tori Spelling

A 36 éves amerikai sorozatsztár az elmúlt hónapokban több alkalommal is sokkolta szétműtött testének iszonyatos látványával a világot. Először önéletrajzi kötetének bemutatóján borzolta a kedélyeket bizarr melleivel, melyek megdöbbentő módon deformálódtak a túlzásba vitt plasztikáknak köszönhetően. A rémisztő képet látva egyszerűen érthetetlen, hogy miért tette közszemlére a hepehupás és göröngyös testrészeket.


Ezzel a nyomasztó magánprodukcióval azonban még nem ért véget a borzalom, május végén ugyanis Palm Springs-ben a strandon kapták lencsevégre.

Ahol bárki megcsodálhatta aránytalan és ijesztően vékony bikinis testét. Habár Spelling határozottan tagadja, hogy étkezési zavarban szenvedne, csonttá aszott testét látva hihetőnek tűnik a szóbeszéd.

Az összhatást pedig csak tovább fokozza, hogy implantátumokkal megnövelt mellei nevetségesen festenek vékonyka testén.

Brooke Shields

A 44 éves színésznőt néhány nappal ezelőtt örökítették meg egy hollywoodi rendezvényen, ahol sikerült a frászt hoznia rajongóira, Shields ugyanis kiábrándító módon plasztikáztatta szét arcát.

Az egykori tinibombázó gyönyörű vonásait teljesen megváltoztatták a botoxinjekciók, de a kollagén is elképesztő pusztítást fejtett ki.

Nem véletlen, hogy Shields úgy festett, mint egy életre kelt viaszbábu, bőre pedig úgy nézett ki, mintha műanyagból öntötték volna ki.


Az egészben az a legszomorúbb, hogy az egykori modellnek korából adódóan biztosan nem lett volna még szüksége ilyen markáns szépészeti beavatkozásokra. A negyedik ikszen túl ennek ellenére mégis egyre több hollywoodi híresség választja a plasztikai sebészet praktikáit, ám azzal nem számolnak, hogy a mesterséges megfiatalodásért cserébe hatalmas árat kell fizetniük. Nicole Kidman és Pamela Anderson mellett ugyanis Brooke Shields-et is megfosztották a sebészek minden természetességétől.

Melanie Griffith

Tippi Hedren lánya tavaly töltötte be ötvenedik életévét, a legutóbb róla készült fotó tanúsága szerint pedig egyre inkább elhatalmasodott rajta a kétségbeesés, ami az öregedéssel köszöntött be életébe. Döbbenetes, de igaz, hogy már alig lehet ráismerni a néhai bombázóra, akiért pasik ezrei rajongtak a nyolcvanas-kilencvenes években, köszönhetően az olyan sikerfilmeknek, mint a Dolgozó lány vagy a Hiúságok máglyája.


Sajnálatos látni, hogy Hollywood milyen kíméletlenül lép át azokon a tehetséges színésznőkön, akik ötödik vagy hatodik ikszükbe léptek. Faye Dunaway-hez hasonlóan például Griffith-nek is alig ajánlanak fel szerepeket, néhány sorozatepizódot és független mozit leszámítva az ezredforduló óta nem láthattuk komolyabb alkotásban. Mindeközben pedig egyre megszállottabban hódol a szépészeti beavatkozások oltárán, amelyek miatt egyre csúfabbul néz ki.

Daryl Hannah

A 48 éves színésznő az elmúlt években feltűnően kerülte a reflektorfényt, ám idén januárban már napvilágot láttak róla olyan fotók, amelyeken egyértelműen látszott, hogy az ötvenhez közeledve bizony ő is kés alá feküdt, ráadásul valószínűleg nem egy alkalommal. Az akkori képeken az egykor ellenállhatatlanul vonzó szőke színésznő úgy festett, akár egy férfi, köszönhetően a ráncfelvarrásoknak és a fiatalító vegyi anyagoknak.


Az igazi sokk azonban május elején érte a rajongókat, amikor is pillanatok alatt körbejárta a világot a Hannah-ról készült legfrissebb fotó. A kép láttán nehéz szóhoz jutni, Daryl Hannah ugyanis úgy néz ki, akár egy öregasszony.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A botoxtól és kollagéntől ijesztően felpuffadt az arca, arról nem is beszélve, hogy egykor szép vonásainak örökre nyomuk veszett. A legdurvább mégis, hogy hiába a plasztikai műtétek, a Szárnyas fejvadász sztárja ugyanis nem fiatalabbnak, hanem legalább tíz évvel idősebbnek néz ki valódi életkoránál.

OLVASD EL EZT IS!

  • pamela anderson
  • plasztika

2009 legiszonytatóbb plasztikái

  • christian bale
  • mickey rourke

2009 legmegdöbbentőbb átváltozásai

Ezt is szeretjük