2009 legimádnivalóbb sztárbabái
Cuki fotókkal
A sztárvilágban a tavalyi év sem múlt el bőséges gyermekáldás nélkül. Íme, néhány a legédesebb kis jövevények közül.

beauty and style
Top olvasott cikkek

2009-ben is számos sztárcsalád bővült újabb cuki csemetékkel. A hírességek közül akadnak olyanok, akik busás összegekért cserébe adták el a porontyokról készült exkluzív fotókat a magazinoknak.

De voltak olyanok is, akiket nem igazán érdekelt a pénz, és szívesen mutatták meg a csöppségekről készült fotókat például hivatalos honlapjukon vagy éppen egy beszélgetős műsorban. Íme, 2009 legcukibb sztárbabái!

Jennifer Hudson és David Daniel

A bájos énekes-színésznő tavaly nyáron adott életet első gyermekének. A David Daniel névre keresztelt fiúcska augusztus 10-én született Jennifer és férje, David Otunga pankrátor legnagyobb örömére. A 28 éves sztármami elmondása szerint a terhesség olyan könnyű volt, hogy néha el is feledkezett róla.

- Sem reggeli rosszulléteim, sem evési rohamaim nem voltak, és a hetedik hónapig szinte nem is látszott rajtam semmi - mesélte a People magazinnak adott interjúban. 

Arról is beszámolt, hogy David nyugodt, kiegyensúlyozott és vidám baba, akinek a természete napról napra jobban hasonlít jogász végzettségű papájáéra.

Az aranyos csöppség december 1-jén debütált a nyilvánosság előtt Oprah Winfrey karácsonyi műsorában, ahol a közönség kivetítőn gyönyörködhetett egy bájos baba-mama fotóban. A Dreamgirls sztárja elmondta, úgy érzi, az anyaság teljesebb emberré tette, és minden vágya, hogy gyermekét boldognak lássa. Egyetlen fájdalma, hogy édesanyja - akit Jennifer testvérével és unokaöccsével együtt 2008 októberében brutálisan meggyilkoltak - nem érhette meg unokája születését.

Jude Law és Sophia

Sajnos a sztárbabák közül sem érkezik mindenki boldog családba. Bár három gyerkőc papájaként a szívtipró Jude Lawnak már van gyakorlata az apaságban, negyedik gyermekével nem hajlandó foglalkozni. A kis Sophia egy futó románc gyümölcse - a sármőr mindössze egyetlen forró éjszakát töltött el a kislány anyjával, Samantha Burke-kel.

A 24 éves modell-színésznő a Sherlock Holmes forgatásán ismerkedett össze, és bújt ágyba a 37 éves színésszel, kilenc hónappal később, szeptember 22-én pedig egészséges kislánynak adott életet.

A DNS-teszt után Jude megígérte, hogy mindenben támogatja majd Samanthát és Sophiát. Ehhez képest eddig még meg sem látogatta a kicsit, ami igencsak furcsa, hiszen a színész annak ellenére példás szülője három idősebb gyermekének, hogy hat éve elvált anyjuktól, Sadie Frosttól. Persze Samanthát sem kell félteni, az alig öt hetes picivel már a Hello magazin címlapján pózolt, és részletes interjúban ecsetelte a terhesség és a szülés minden részletét. Az exkluzív fotókért a lap állítólag több mint 54 millió forintnak megfelelő összeget fizetett.

Nicole Richie és Sparrow

Néhány évvel ezelőtt az anorexiagyanús botránykirálynőről még nem sokan gondolták volna, hogy 28 esztendős korára kétgyermekes, boldog, kiegyensúlyozott családanya lesz. Nicole és párja, Joel Madden szeptember 9-én hajnalban üdvözölhették második gyermeküket, aki a legújabb sztárhóbortnak megfelelően igencsak furcsa nevet kapott. A kis Sparrow James Midnight Madden szülei szerint tüneményes fiúcska, amivel bizonyára két éves lányuk, Harlow Winter Kate is egyetért.

A szülés után hamar bombaformába lendült sztármami a People magazinnak adott interjúban elmondta, Harlow imádja kisöccsét, és rendkívül gyengéden bánik vele. A Good Charlotte punkbanda agyontetovált frontemberének és a poplegenda Lionel Richie zűrös lányának életét gyökeresen megváltoztatta, hogy szülők lettek. Első gyermeke születése óta Nicole visszavonult a nyilvánosság elől, ám elmondása szerint a zajos partik nélkül is tökéletesen boldog, mert a család új célt adott életének.

Jamie Oliver és Petal Blossom

A sztárszakácshoz és feleségéhez, Joolshoz április 3-án érkezett meg a gólya - harmadszor. Az újszülött kislány nővéreihez, a hét éves Poppy Honey-hoz és az öt éves Daisy Boo-hoz hasonlóan különleges virágnevet kapott. Petal Blossom Rainbow a londoni Portland kórházban született hajnali 2:46-kor, a büszke mama és papa pedig pár órával később már boldogan pózolt a fényképezőgép előtt az édesdeden durmoló aprósággal.

A 33 esztendős sztárapukának a baba születése nagy izgalmakat okozott, hiszen Jools két nappal korábbra volt kiírva, amikor Jamie a G-20-as találkozón főzött. A kis Petal azonban úgy döntött, megvárja a papát, aki a szülőszobából kilépve máris azon viccelődött feleségével, hogy mikorra várható a negyedik baba. A sztárpár igazán szerencsés, hiszen az orvosok évekkel ezelőtt policisztás ovárium szindrómát diagnosztizáltak Joolsnál, ennek ellenére a mesterséges megtermékenyítéssel fogant Poppy után a másik két lány természetes úton született.

Heidi Klum és Lou Sulola

A gyönyörű német modell október 9-én adott életet negyedik gyermekének, az újszülöttről készült fotókat pedig honlapján osztotta meg a nyilvánossággal. A bűbájos ifjú hölgy, Lou Sulola megszólalásig hasonlít híres papájára, a zenész Sealre, aki 2005 májusában vezette oltár elé a 36 éves szépséget. Frigyükből három gyermek született, de a 46 esztendős énekes sajátjaként szereti Heidi előző kapcsolatából született lányát is.

Helene apja Flavio Briatore Forma-1 guru, aki azonban születése óta nem vesz részt a gyermek életében. A kis Leni egyelőre mamája nevét viseli, de Seal a tervek szerint hamarosan hivatalosan is adoptálja majd. A büszke sztármama Ellen DeGeneres műsorában elmondta, nagylánya mindennél jobban vágyott a két öcsike után egy húgocskára. A Lou-val immár hattagúra bővült család boldogabb, mint valaha, ennek ellenére Heidi úgy gondolja, több gyereket már nem vállal be.

Mel Gibson és Lucia Anne

Az 53 éves színész az utóbbi években botrányt botrányra halmozott. Részeg balhéi, antiszemita kirohanásai, hűtlenkedései és válása után rajongói most reménykedhetnek, hogy nyolcadik gyermeke születése után a sztár végre lehiggad egy kicsit. 14 évvel fiatalabb szeretője, Oksana Grigorijevna október 30-án egy kislánnyal ajándékozta meg a zűrös hírességet. A kis Lucia Anne a vártnál egy hónappal korábban érkezett, papája pedig éppen dolgozott, így nem lehetett jelen a szülésnél.

Bár korábban egy show-műsorban Gibson célzott arra, hogy gyerek ide vagy oda, esze ágában sincs még egyszer nősülni, a kismama szerint imádja lányát, és igazi gondoskodó apa.

A gyakorlat bizonyára nem hiányzik, hiszen exfeleségétől, Robyntól hét gyermeke van a Rettenthetetlen sztárjának, sőt, már kétszeres nagypapa is. Oksanának is van már egy fia, a kis Alexander papája a szintén színész Timothy Dalton.

Ezt is szeretjük