2008 legvisszataszítóbb plasztikái

Buja kebelcsodák helyett olykor lógómellű rémségek születnek, az örök fiatalság pedig viaszarccal bámul a kamerába.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az örök fiatalság ígérete ma már elixírek helyett szikébe csomagolva érkezik a mohó sztárokhoz, azonban a plasztikai műtétek tengerében sokan pórul járnak.

A sebészkés alá fekve sokan örökre elvesztik szépségüket, a ráncoktól való félelem pedig merev, viaszarcú bábokká változtatja az egykor bájos hölgyeket.

A gyönyörű anyuka is beállt a sorba

Az egyik legragyogóbb hollywoodi szépség, a porcelánbőrű, karcsú Nicole Kidman sem tudott ellenállni az örök fiatalság igézetének. A botoxhoz fordult megoldásként, azonban ez az anyag amellett, hogy egyetlen szikevonás nélkül simítja ki a ráncokat, a természetes mimikát is eltorzítja.

A botox ugyanis megöli az idegsejteket, így az eredmény tökéletesen illik Madame Tusseaud panoptikumába, csak éppen a hölgy mása ott pár évvel fiatalabban pózol mosolyba fagyva. A színésznő arcán meglátszanak az anyaság nyomai, azonban ettől még nem kellett volna csúf merevség mögé rejteni természetes szarkalábait. A sztárok világában úgy látszik, ismeretlen fogalom, hogy tisztesen és szépen is meg lehet öregedni.

Plasztikafüggő lett az ifjú sztár

Az ifjú sztár élő példája azon hírességeknek, akiket tulajdonképpen semmi más nem éltet, mint a bulvársajtó címlapjai. A hölgy egykor az Amerikai pitével debütált, színésznőként azonban nem sikerült sokkal többre vinnie.


Minél kevesebbszer lehet azonban a mozikban látni, annál gyakoribb vendég lett a szépészeti klinikákon. A hírességnek mostanra sikerült annyira a plasztika rabjává válnia, hogy most már azért fekszik újra és újra a szike alá, hogy a sebészek helyrehozzák eltorzult testét. Tara Reid hatalmas, plasztikázott cicijei ugyanis már egyáltalán nem emlékeztetnek eszményi mellekre, ráadásul alkoholproblémái miatt csontsoványra fogyva még a hasa is iszonyatosan fest, amit azonban nem szégyell minden adandó alkalommal közszemlére tenni, ha strandolásra kerül a sor.

Az igazi Macskanő

Jocelyn sokat hallhatta kiskorában a hercegnő és a rőzsét cipelő boszorkány meséjét, de úgy látszik, kissé rosszul értelmezte. A bájos hölgy ugyanis értett hozzá, hogyan kell megcsinálni a szerencséjét, és hozzáment a dúsgazdag Alec Wildensteinhez. A hölgy pedig élvezte a hirtelen rászakadt gazdagságot és reflektorfényt, de úgy gondolta, férje nem elégedett a külsejével.


Ezért szike alá feküdt, és nem mindennapi változásokon ment keresztül. Amikor tükörbe nézett, valószínűleg nem ismert rá saját arcára, ugyanis egy csúf banya nézett vissza rá, pedig ő csak macska szeretett volna lenni. Azért az már a plasztikafüggőség netovábbja, amikor valaki állattá operáltatja magát! De Jocelyn Wildenstein nem rendült meg a félresikerült operáció után, és továbbra is boldogan él nem kevés vagyonával, amit immár özvegyként élvezhet.

A király özvegye

Elvis Presley egykori felesége sem tudott megbarátkozni a múló évek árnyékával, azonban orvos terén alaposan melléfogott. Priscilla Presley ugyanis a sarlatán Daniel Serrano keze alá került, aki pácienseinek a botoxnál is hatékonyabb kezelést ígért, ehelyett azonban ipari szilikont fecskendezett a fiatalodni vágyó hírességek arcába, akiknek a vonásai ennek köszönhetően szörnyen eltorzultak.


Furcsa, hogy hány fiatalodni vágyó híresség dől be a szépészeti klinikák csodákat ígérő reklámjainak, pedig a szomorú tragédiák ott sétálnak nap mint nap a vörös szőnyegen. Ezek szerint a végeredmény mindegy, a sztároknak csupán annyi a lényeg, hogy jó húsz évvel fiatalabbnak nézzenek ki, és ennek érdekében akár évente többször is hajlandóak kés alá feküdni.

Csúffá műttette magát a rút színész

Nem csak nők esnek áldozatául az örök fiatalság bűvöletének. Olykor a férfiak is úgy gondolják, hogy a ráncokkal együtt a múló évek súlyától is megszabadulhatnak. Mickey Rourke is beállt a sorba, és úgy döntött, egyébként is karakteres arcát ránctalanra műtteti.


A vállalkozás érdekes végeredményt hozott, aminek köszönhetően a sztár csak még hangsúlyosabbá tette, hogy az évek lassan elmúlnak fölötte. Pedig a színész arca nem mindig volt ilyen torz.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Egykor kimondottan sármos vonásai voltak, azonban a kilencvenes évek elején ringbe szállt, és a határozott ökölcsapások igencsak megviselték ábrázatát. Hát egy bizonyos, amit a bokszkesztyű elrontott, sajnos szikével sem sikerült helyrehozni.

OLVASD EL EZT IS!

  • pamela anderson
  • plasztika

2009 legiszonytatóbb plasztikái

Ezt is szeretjük