2008 legdögösebb sztáranyukái és a bébik
Gyönyörű, boldog anyukák és imádnivaló, édes porontyok - bemutatjuk 2008 legszebb mamáit és babáit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2008 a gömbölyödő pocakok és a méregdrága babakelengyék bűvöletében telt a sztárvilágban, hiszen a gólya idén különösen gyakran látogatott el a hírességek otthonába. Íme, az elmúlt év legdögösebb sztármamái és az imádnivaló csemeték!

Jessica Alba és Honor Marie

A gyönyörű színésznő 2008. június 7-én adott életet első gyermekének. Férjével, Cash Warren producerrel izgatottan várták a bájos kis jövevényt, akit az enyhén szólva szokatlan Honor Marie névre kereszteltek. A pár a kislány születése előtt csupán néhány héttel házasodott össze egy gyors, privát ceremónia keretein belül.

Jessica Honor Marie-vel és Gwen Zumával

A kismama igazán büszke lehet magára, hiszen érzéstelenítés nélkül, csendes szüléssel hozta világra első gyermekét, akivel aztán boldogan pózolt az OK magazin címlapján. A kis hölgy szerencsés géneket örökölt, sármos papáját és gyönyörű mamáját nézve nem kétséges, hogy igazi szépség lesz belőle.

Gwen Stefani és Zuma Neta Rock

A dögös énekesnőhöz és zenész férjéhez, Gavin Rossdale-hez augusztus 21-én látogatott el a gólya, és egy egészséges kisfiút hozott. A babát a szintén nem hétköznapi Zuma Neta Rock névre keresztelték, állítólag a malibui Zuma strand után. Zumát nemcsak szülei, hanem bátyja, a két és fél esztendős Kingston James, a házaspár első gyermeke is nagyon várta.

Az újszülött gyermekük képeivel dollármilliókat kaszáló hírességekkel ellentétben Gwen és Gavin saját fotósukkal készíttették el a baba első, nyilvánosságnak szánt fényképeit, amelyeket aztán feltöltöttek a világhálóra. A szívmelengető felvételeken egy bűbájos, kék szemű kis legény mosolyog elégedetten gyönyörű anyukája karjaiban.

Angelina Jolie, Knox Leon és Vivienne Marcheline

2008 egyik legjobban várt eseménye volt Angelina Jolie és Brad Pitt közös gyermekeinek megérkezése. Elképesztő mennyiségű pletyka és találgatás látott napvilágot a megadögös színésznő terhességéről, de sokáig semmi biztosat nem lehetett tudni, még azt sem, hogy az álompár tényleg újra szülői örömök elé néz-e.

Angie és Brad az ikrekkel, Nicole csodakislányával

Angie híres szivárványcsaládjának legifjabb tagjai július 12-én látták meg a napvilágot, híres papájuk és mamájuk legnagyobb örömére normális testsúllyal és egészségesen. Az ikrek császármetszéssel születtek, Brad pedig a műtét alatt végig ott volt a kismama oldalán. A kislány és a kisfiú születésével a Jolie-Pitt családban a gyereksereg hat fősre bővült, három örökbefogadott és három vér szerinti poronttyal.

Maddox, Pax, Zahara és a pár első közös gyermeke, Shiloh bizonyára nagy örömmel fogadták a két új játszópajtást. Az újszülöttek első fotóiért valóságos harc tört ki a vezető magazinok között. Végül a People nyerte meg a csatát, de nekik is több mint 10 – bennfentesek szerint csaknem 15 – millió dollárt kellett kifizetniük a képek közlési jogáért.

Nicole Kidman és Sunday Rose

A gyönyörű színésznőnek 41 éves koráig kellett várnia, hogy megismerhesse az anyaság boldogító érzését. A sztár korábban egyszer már elvetélt, nem csoda hát, hogy második férjével, Keith Urbannel valóságos csodaként élték meg kislányuk születését. Maga a terhesség egy ideig kész rejtélynek számított a médiában, hiszen ahogy teltek a hónapok, a sztár pocakja sehogy sem akart növekedni, pedig már januárban bejelentették a babavárás hírét.

Nemsokára azonban gyönyörűen kigömbölyödött a karcsúságáról híres színésznő, az alkoholproblémáit végre leküzdő énekes pedig büszke kispapaként, kezét felesége dudorodó hasán nyugtatva pózolt a kameráknak minden adandó alkalommal. A csodababa július 7-én érkezett meg, és a Sunday Rose nevet kapta a keresztségben.

Halle Berry és Nakhla Ariela

A tejcsokibőrű bombázó első gyermeke március 16-án látta meg a napvilágot.

Halle a bűbájos Nahlával, Jennifer az ikrekkel

Nakhla Ariela Aubry igazán szerencsés kis hölgy, hiszen nemcsak gyönyörű anyukájától, de szívdöglesztő apukájától, a modell Gabriel Aubry-tól is nagyszerű géneket örökölt, és az első fotók tanúsága szerint máris igazi egzotikus szépség – mi lesz még belőle, ha felnő?

Halle szintén túl a negyvenen ízlelte meg először az anyaság örömét, és mint mondja, ő és párja hihetetlen izgalommal várták a baba érkezését. Szerencsére a színésznő cukorbetegsége nem befolyásolta a terhességet, a kis Nahla makkegészségesen jött világra.

Jennifer Lopez, Emme és Max

Nem Angelina Jolie volt az egyetlen szerencsés híresség idén, aki ikreknek adott életet. J-Lo és férje, Marc Anthony is duplán örülhetett február 22-én, amikor világra jöttek gyermekeik, egy kisfiú és egy kislány. Emme és Max érkezése körül az énekes-színésznő – dívás természetéhez méltón – nagy felhajtást csapott.

Terhességét egy Miamiban adott, teltházas koncerten jelentette be, méregdrága babakelengyét vásárolt, és csillagászati összegért adta el az ikrek első fotóinak közlési jogát.

Ezt is szeretjük