10 észbontóan kívánatos sztárpopsi
A színészfenekek után most jöjjenek a sztárszépségek hátsó felei! Íme, 10 kicsi és nagy popsi, a pajzán férfiak örömére.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha megkérdeznék a pasikat, vajon mit néznek meg egy nőn, bizonyára legalább annyian mondanák a popsit, mint ahányan a buja dekoltázst.

Ezúttal a popórajongóknak kedvezünk eme pajzán összeállítással, melyet a spike.com weboldal készített el. Azért a cicimániások se csüggedjenek, bőven akad számukra is bámulnivaló.

10. Paz Vega

A lista tizedik helyén csücsül a spanyol származású 32 éves szépség, aki bár nem szerepel naponta a hírekben, tehetségéről mégis ódákat zengenek a kritikusok és a hozzáértő filmguruk egyaránt. Vega legtöbb mozijában erőteljesen jelen van az erotika, így aztán nemcsak a sztori köti le az ember figyelmét, de a művészien rendezett erotikus jelenetek is, melyekben természetesen a színésznő buja idomai is főszerephez jutnak.

9. Beyonce Knowles

Kilencedikként rázza afroamerikai tomporát Beyonce, aki a végzet gyermekeként kezdte, de mára önállóan is betölti a színpadot – és most nem popóméretére célzunk. A 27 éves énekesnő mögött számtalan Grammy és egyéb zenés díj van, sikerét pedig mi sem jelzi jobban, minthogy jelenleg a második legjobban kereső énekesként tartják számon, évi 80 millió dolláros – mintegy 16 milliárd forint – bevétellel.

8. Jennifer Lopez

A Forbes szerint a legbefolyásosabb – és nem mellesleg a legvagyonosabb – latin-amerikai sztárként nyilvántartott Puerto Rico-i híresség tekintélyes hátsó felével a nyolcadik helyig vitte.

Énekesnőként és színésznőként is megállja a helyét, bár valószínűleg domborodó hátsójáról több méltató írás jelent meg az idők során, mint művészi teljesítményéről.

7. Angel Melaku

A 22 éves, etióp származású hip-hop modell hetediknek került a listára.
Ő az a szépség, aki igazából csakis alakjának és frenetikus popsijának köszönheti népszerűségét, de bizonyára ez éppen elég is neki a boldoguláshoz. A Black Men magazin által 2007 IT-lányának választott Melakut rengeteg videoklipbe hívják, hogy riszálásával feldobja az egyforma dalocskákat, emellett pedig magazinokban pózol.

6. Jessica Biel

A buja, egzotikus bombázók után íme, hatodikként egy szende szöszi, akinek hátsója azért be tudja indítani a férfiúi fantáziát. Talán nem véletlenül szeretett bele a korunk egyik ifjú szexszimbólumának tartott Justin Timberlake, aki szinte a hetedik mennyországban érzi magát a színésznő mellett. Állítólag Britney exe még arra is ígéretet tett bájos kedvesének, hogy elkészítenek egy közös duettet.

5. Jennifer Aniston

A Jóbarátok egykori sztárja és Brad Pitt exfelesége hiába tért vissza nyári lamúrjához, John Mayerhez.

Valahogy mintha még mindig nem tudná megbocsátani Angelina Jolie-nak, hogy anno elhappolta előle férjét. Pedig igazán koncentrálhatna már a jelenre, hiszen közeledvén a negyvenhez, jobban néz ki, mint valaha, és sem elölről, sem hátulról nem lehet oka semmiféle panaszra. Ha pedig igazak a kósza hírek, akkor talán jövő nyáron akár az anyaság érzését is megtapasztalhatja.

4. Kim Kardashian

Listánk negyedikje az élő bizonyíték arra, ki mindenkiből lehet manapság sztár, helyesebben mondva celeb. Egy sztár ugyanis feltételezhetően letett már valamit az asztalra, egy celeb viszont a média segítségével lesz híressé. Kardashian kisasszony is leginkább azzal foglalja le magát, hogy azt bizonygatja, ő már tiniként is nagymellű volt, a popsija viszont egyáltalán nem akkora, amekkorának látszik. Mintha nem lenne mindegy – aki a rajongója, annak úgyis pontosan ebben az összeállításban tetszik.

3. Gisele Bündchen

Bár felsorolásunkban csupán bronzérmes, valószínűleg ez a világ legjobban kereső szupermodelljét cseppet sem zavarja.

Amellett, hogy karrierje során rengeteg világmárkát, sőt, jó néhány luxusterméket képviselt, a német-brazil sztár aktívan védi a természetet, és különféle jótékonysági akciók tevékeny részese.
Érdekesség, hogy a mesterségesen szépülni kívánók többsége – 84 ország húszezer plasztikai sebészének adatait figyelembe véve – Bündchen hasát és melleit szeretné magára műttetni.

2. Vida Guerra

Nálunk ugyan kevésbé ismert, de a Playboy-olvasók bizonyára fátyolos szemmel gondolnak vissza a kubai hölgyemény formás idomaira – 2006-ban ugyanis teljesen meztelenül fotózták le a nyuszimagazinnak. A 34 éves, színésznőként is próbálkozó Guerra nem igazán írta még be magát a filmtörténelem nagykönyvébe, de sebaj, érzéki idomai még sokáig gondoskodnak népszerűségéről.

1. Sofia Vergara

Talán nem véletlenül becézik Sofia Viagrának a 36 éves kolumbiai hölgyet, aki spanyol és amerikai mozikban is megmutatta már magát.

No jó, Oscart valószínűleg nem fog kapni, de azért bombázó testével feltehetően sok élveteg producert le tud majd venni még a lábáról.

Ők ugyanis tuti rögtön aláíratják vele a szerződést, csak hogy gömbölyded popójában gyönyörködhessenek még egy kicsit.

OLVASD EL EZT IS!

beyonce lead2
  • jessica alba
  • jessica biel

Az 5 legdögösebb sztárpopsi

Ezt is szeretjük